Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet szeretni egy nőben? Mibe lesztek szerelmesek?
Én, mint lány teszem fel a kérdést, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy mi.(a szexualitáson kívül, persze.)
Lányok szempontjából oké, hogy védelem, támasz keresés, meg annyi minden van, amit lehet szeretni, de fordítva?
Miként tekintetek egy nőre?
Mitől válik társsá?
Azok a férfiak, akik a náluk kevésbé okos nőket kedvelik, mit szeretnek a partnerükben?
Milyen számotokra a szerelem?
Régóta fel akarok tenni ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket.
Én már rájöttem, hogy nagyon-nagyon tud tetszeni egy lányban a segítőkészség. Aki ilyen, az már nagyon rossz nem lehet.
De még tudom említeni az igényes nőiességet, amikor egy nő úgy tud kívánatos lenni, hogy nem erre hajt, és nem válik magamutogatóvá.
Mindazoknak, akik úgy érzik, kiábrándultak az ellenkező nemből: foglalkozzatok egy kicsit a lélektannal, hogy jobban megértsétek az embereket. Méltatlankodással semmire nem mentek és senkinek nem lesztek a segítségére...
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!