Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeret egyáltalán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret egyáltalán a barátom?

Figyelt kérdés
Fesztiválon voltunk együtt egy nagyvárosban, mikor én hazafelé indultam késő este és kértem őt, hogy kísérjen át egy sikátoron, mert egyedül félek. Ő visszautasította ezt azzal, hogy nem akarja, hogy a barátai papucsnak nézzék. Nem ez volt az egyetlen eset, mikor a barátait választotta helyettem :( pedig évek óta együtt vagyunk.

2014. ápr. 14. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem szeret.
2014. ápr. 14. 18:40
 12/13 Rékcsi ***** válasza:
Az én barátom még fényes nappal is elkísér a vonatállomásra, már csak azért is h elbúcsúzhassunk és minél tobb időnk legyen együtt, pedig neki is a haverjait kell ott hagynia e miatt. Egyszerűen azt mondja nekik h kikísér engem az állomásra, nekik pedig egyértelmű h azért mert szeret és tudják h szomorú h elmegyek... Én 16 éves vagyok a barátom 23, szóval nem az életkor szabja meg h ki milyen idióta...
2014. ápr. 29. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt tőle kellene megkérdezned elsősorban .... de ha a véleményemre vagy kíváncsi azt mondom: egy jó nyakba rúgás nem ártana a srácnak. Ha szeret, akkor ilyet nem csinál. És akkor még szépen is fogalmaztam.
2014. máj. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!