Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret egyáltalán a barátom?
Ha a barátai emiatt papucsnak nézik, gratulálok a barátaihoz.
Ha pedig a pasid emiatt nem kísért haza, akkor neked gratulálok, hogy ilyen pasid van.
Lehet, hogy szeret, csak marha éretlen... Mennyi idősek vagytok?
Nem tudom, hogy szeret-e, de hogy totál idióta, az biztos :D
Nemhogy a sikátoron kísérném át a barátnőmet (ha lenne), hanem hazáig :)
Legfeljebb utána visszamegyek a haverokhoz, ennyi. Volt már ilyen.
Nagyon kedves-okos haverjai vannak, gratulálok hozzájuk :D
Huszonéves?!
Ez a hozzáállás kb a 15-16 éveseknél fogadható el maximum!
Akkor egyértelmű: nem szeret. Vagy totál hülye, és a nagyon jó, nagyon okos barátaira hallgat, és hagyja magát befolyásolni általuk.
Én a helyedben nem sok energiát fektetnék a dologba...
Jóisten, huszonévesek???
Ne már...elpazarolod a legszebb éveidet egy idióta mellett, aki egyre kevésbé vesz majd emberszámba téged, aztán mikor felébredsz már 30 vagy, azt hiszed eljárt feletted az idő. Tehát amikor családi nyomásra majd feleségül kér a barátod, igent fogsz mondani, hiszen eddig is valahogy kibírtátok. Aztán egy-két gyerekkel és 10 évvel később betelik majd a pohár, és AKKOR már tényleg necces lesz új életet kezdeni.
Lehet, hogy kicsit előreszaladtam, de ha együtt maradtok, nagyot nem fogok tévedni.
Drága! Ilyen apát szeretnél a sok-sok gyermekednek?!
Amúgy meg még most hagyd el, és találj egy olyan srácot, aki megérdemli, hogy családot adj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!