Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belém szerelmes?
Figyelt kérdés
2éve az első szerelmem nem ismert engem annyira én sem őt ,de valami mégis megfogott benne..nem nagyon érdekeltem őt igazából akkor még nem is volt ilyen nagy csajózós még annyira nem is bírt engem.de most találkoztunk újra egy buliban és beszélgettünk meg nevettünk aztán találkoztunkés egyre többet beszélünk és megint kezdek beleszeretni.. szerintetek ha akkor nem is bírt most lehet belém idővel szerelmes?2014. ápr. 12. 18:01
1/2 A kérdező kommentje:
még ideírnám,hogy dagibb voltam és kicsit csúnyább :D olyankor vonzódhat hozzám idővel?
2014. ápr. 12. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!