Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valaki úgy szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki úgy szerelmes, hogy közben ezer érvet fel tudott hozni a másikkal szemben? (hogy miért ne legyen kapcsolat)

Figyelt kérdés
Nagyon fura érzés,szerelmes vagyok valakibe,de tudom,hogy nincs közös beszédtémánk,teljesen különbözőek vagyunk,még az ágyban sem olyan húdejó a dolog és mégis...nem tudok másra gondolni,csak rá,közben viszont tudom,hogy egy kapcsolat vele nem működne soha!
2014. ápr. 10. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
most is ebben a helyzetben vagyok. majd talán elmúlik, ha jön egy olyan, akivel tényleg összeillünk.
2014. ápr. 10. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2014. ápr. 10. 23:21
 3/11 PearlDiver ***** válasza:
Voltam. 3 hétig tartott, a csaj nem bírta hogy nagyságrendekkel kiegyensúlyozottabb vagyok nála.
2014. ápr. 10. 23:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Miért nem működne?

(Bár szerintem normál esetben a járás időben megelőzi a szexet, de ez most mellékes.)

Nem hoztál fel olyan érveket, amik kizárnák a jó párkapcsolat lehetőségét. Jó, nem vele a legjobb a szex... de ez pont egy olyan dolog, hogy ha valakit szeretünk, akkor sokkal jobb vele a szex, még ha kicsit ügyetlen is, mint mondjuk egy "profival", akit nem szeretünk.

A többi meg? Egyszerűen nem akadály. Különbözőek vagytok, na és? Számomra például sokkal izgalmasabb egy olyan lány, aki másabb, mint én.

Közös beszédtémát meg mindig lehet találni. Főleg ha idővel egymásra hangolódtok.

Szóval ha ez minden ellenérv, akkor ne legyél bolond, emiatt ne add fel!

2014. ápr. 10. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:
ugyanez.és nem akar elmúlni iránta a szerelmem.
2014. ápr. 10. 23:43
 6/11 anonim ***** válasza:
szerintem akkor nem működik egy kapcsolat, ha nem igazán dolgoznak meg érte.
2014. ápr. 10. 23:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyanez van nálam is. Nem volt különösebben jó a szex, sőt méretbeli és egyéb gondok is voltak, annyira nem is az esetem, ráadásul elég labilis és hamar megsértődik vagy megsért, valamiért mégis szeretem és nagyon sokat gondolok rá. Az meg már csak hab a tortán, hogy szégyellne az ismerősei előtt... Már kezdem megszokni, hogy mindig ilyen szerencsétlenül "választok".
2014. ápr. 11. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezen amúgy nem tudom, mi a furcsa. Akkor beszélhetünk tényleg szerelemről, és nem csak fellángolásról, ha a rózsaszín köd felszállta után is szeretjük a másikat, szóval, ha a hiábait is ismerjük.
2014. ápr. 11. 00:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy is a szerelemben tényleg nincs semmi logika. Ha lenne, akkor mindenki a szinte tökéletes külsejű és rendes, intelligens emberekbe lenne szerelmes. Kár, hogy ezt, amikor párkapcsolatban voltam, akkor még nem tudtam. Nem értettem, miért van értem oda annyira a párom. Pedig a válasz csak annyi, hogy mert szerelmes volt.
2014. ápr. 11. 00:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Már mindegy,egy hónapja vége lett a dolognak,csak azóta sem tudom kiverni a fejemből,állandóan rá gondolok! Érvek bőven vannak,például hogy hiába mondta hogy szeret,amíg nem találkoztunk egyszer sem keresett se telefonon,se sehogy,még egy rohadt sms-t sem tudott küldeni,hogy élek-e még...néha hetekig.Szóval szerintem ilyet nem csinál az,aki szeret,vagy például,amikor találkoztunk a haverjaival,nem mutatott be engem,ilyenek..szóval azt hiszem,az én részemről volt ez szerelem,az ő részéről inkább csak a szex.Viszont mellette folyamatosan mondta,hogy ő kapcsolatot akar,meg hogy szerelmes,de hát ezt az ember nem mondja inkább mutatja!!Szóval össze vagyok zavarodva...úgy váltunk el,hogy jó ideig nem látjuk egymást,sőt,én egyáltalán nem is szeretném többé,csak annyira nehéz még mindig,nem tudom,még meddig?
2014. ápr. 11. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!