Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyúan vágyok a szerelemre, de mindenkit eltaszítok magamtól? L
Figyelt kérdés
Többször is volt, hogy majdnem összejöttem valakivel, aztán valahogy nem tudtam "kezelni" a helyzetet, zárkózottá váltam, így elege lett belőlem, vagy hirtelen meggondoltam magam, és kikosaraztam. Igaz, eddig leginkább plátói szerelmeim voltak, és nem is volt még barátom. Miért ijedek meg mindig "élesben", és taszítok el magamtól mindenkit? Mintha egy burok lenne körülöttem.2014. ápr. 8. 01:43
1/15 frank1997ize válasza:
Nem kell eltaszítani senkit:D akkor összejönne:D
2/15 A kérdező kommentje:
Jogos :DD de nem direkt csinálom.
2014. ápr. 8. 01:52
3/15 anonim válasza:
Hidd el, mikor megtalálod azt akivel tényleg együtt kell lenned, történhet bármi. :)
4/15 anonim válasza:
Majd egyszer eljön az igazi, akit nem fogsz kikosarazni:)
5/15 anonim válasza:
Kb ezt csinálta velem nemrég az ex-barátnőm,szerelmes volt belém én is belé, őszintén tisztán szerettem őt,mindig is rám vágyott állítása szerint. Én voltam az első barátja,komoly kapcsolata,nagy szerelme. Durván felizgatott engem szexuálisan,élvezte,utána pedig hirtelen kikapcsolt engem a távirányítóval hol be hol ki, és hirtelen hol zárkózott hol nem. Megijedt állandóan mindentől és összezavarodott, Utána magát kezdte el hibáztatni és hogy ő mennyire éretlen még hozzám és hogy nem áll készen egy komoly kapcsoltra és sajnálja hogy "egy ilyen jó embert" kellett megbántania de ő még jó pár évig nem szeretne senkit sem mert fel akar nőni (16 éves volt). én 18. Erről ennyit. Hogyha van valami akkor mond ki egyből és ne hagyd magad összezavarodni mert azzal mindenkit és magadat is tönkreteszed, erről ennyit. Legyél mindig határozott, Legyél észnél, tudd hogy mit akarsz! Szerintem kb ez az összes tinilány problémája. Nőj fel,legyen határozott személyiséged és aztán kezdjél bele bármibe is, ne használd az embereket tesztfiguráknak.
6/15 anonim válasza:
Ahhoz, hogy teljesen megnyíljál, kell egy erre alkalmas partner. Még nem találtad meg. Nála van a kulcs hozzád.
7/15 anonim válasza:
Iszonyúan vágyni szerintem semmire olyanra nem érdemes, ami nem kizárólag rajtunk múlik.
9/15 anonim válasza:
Majd csak megtanulod kezelni a helyzetet. Nah meg úgyis lesz majd olyan, akit nem tudsz eltaszítani. ;)
10/15 anonim válasza:
Ha egy idióta r*bi vagy, aki csak játszadozik a pasival, akkor ne sírj, hogy nincs, aki szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!