Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TomKaraa kérdése:
Szerintetek korai ha ilyesmiket csinálunk?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Elég sokat smárolunk, és hasonlók, de nyugi, semmi szex! Viszont én mégis kicsit többet akarnék, mármint valahogy nem olyan szenvedélyes az egész. Lehet, hogy csak azért érzem mindezt, mert rengeteg filmet,sorozatot nézek, és "irigy" vagyok egy kicsit. De mégis valahogy más, mintha csak barátság lenne extrákkal. Kérlek válaszoljatok! Velem van a baj? (L/15)2014. ápr. 6. 19:27
1/6 anonim válasza:
Megnyugodtam, amikor azt írtad, hogy "semmi sex". :D
2/6 anonim válasza:
Ha igy erzed akkor ott nincs szerelem.
Szexet meg ne is akar ha igy erzel...!
3/6 A kérdező kommentje:
Hát szexet egyikünk sem akar ;)) viszont én nagyon szeretem, és ő is azt mondja, hogy szeret engem, szóval nem értem. De köszönöm a válaszokat :))
2014. ápr. 6. 19:55
4/6 anonim válasza:
A 20 évesek 90%-a 5 év múlva teljesen más személlyel lesz már együtt, a 15 évesekről nem is beszélve.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondoltam hogy nem fog örökké tartani, de nem fogok elzárkózni a fiúk és/vagy a szerelem elől 25-30 éves koromig.
2014. ápr. 6. 22:11
6/6 anonim válasza:
Nyilván egy kis taknyossal vagy együtt. Keress inkább egy igazi pasit, aki tudja hogy mi kell a nőknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!