Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöttetek össze a párotokkal? Jó kis sztoryk érdekelnének.
Hány évesen volt az első csókotok, az első barátotok/barátnőtök, plusz még a kérdésemre is jöhetne egy pár sor...
Nagyon köszönöm :))
Lehet kicsit későn válaszolok de:
Első csók: 11 évesen a nővérem vett rá egy ipiapacs végén egy 16 éves sráccal
Mikor 12 éves lettem nyáron az után ismertem meg, az akkori legjobb barátnőm nagy plátói szerelme volt, ezért én is sokat találkoztam vele mert a barátnőm mindig elrángatott magával. Aztán mikor megromlott a barátságunk még beszélgettem a sráccal. Átmentem hozzá és akkor csókolóztunk először. Kicsit fura volt mert féltem, hogy a barátnőmnek még mindig tetszik, de kiderült hogy nem és tavasszal meg nyár elején nagyon sokat találkoztunk. Ősszel ott aludtam nála és akkor bepróbálkozott nálam hogy fogdosott meg tovább akart menni és utána tényleg úgy viselkedett, mint aki csak ennyit akar... Ezért elkezdtem jobban önmagamat adni és visszautasítottam mindig. 1 hónap múlva elmondta, hogy megkomolyodott és az érzései komolyak. Október végén összejöttünk. Aztán egy év múlva decemberben volt az első szex (14 évesen).
Azóta is együtt vagyunk, már több mint másfél éve. Én 15, a barátom pedig 19 lesz nem sokára.:)
Anyának lerobbant a kocsija, és elvitte a legközelebbi szerelőhöz. Pár nap múlva hívja a főnök, hogy lassan kész a kocsi már csak pár dolgot kell megcsinálni de mire ideér addigra kész lesz. Anya engem küldött el a pénzzel mert neki dolga volt. Baromi meleg nyári nap volt. Bementem a műhelybe és félmeztelenül dolgozott nyakig olajosan a mostani párom. Én akkor volt 16 ő pedig 24. Beszélgettünk, persze a kocsi nem lett kész mire anya odaért érte :D Sokszor találkoztunk utána spontán is összefutottunk hol itt, hol ott. A kocsis sztori után 2 hónappal volt az első csók és azon az estén feküdtem le vele először. Első is ő volt. Ennek már 4 éve. :)
20/L
Páromat 2015-ben találtam meg egy internetes oldalon. Eleinte is már érdekesnek tűnt személyiségileg, rettentően megragadott az, amit akkor láttam belőle. Egy gyönyörű külsejű ember fogott meg nem mindennapi világnézettel; valami érzet elragadott már akkor, hogy ez a személy valahogyan az életem részévé fog válni. Átlagosnak nem volt mondható a stílusa, sem a beszédmodora, rettentő szókimondó személyiségként ismertem meg, akivel csomó közös tulajdonság volt adott. Írtam neki, de úgy sült el a dolog, hogy letiltottam a parasztját a végén:D
Eltelt bő egy év, írtam neki egyszer, egyik volt nagyon jó barátomnak köszönhetően lettem nála megemlítve. Akkor együtt volt valakivel, engempedig ez kifejezetten zavart. Semmilyen kontaktus nem volt közöttünk, de amikor az akkori párja eltűnt mindenhonnan, gondoltam megvigasztalom Őt is és a nagyon jó barátomat is, mert mind a ketten aggódtak. Ráírtam, elkezdtünk beszélgetni. Előtte még pár hónappal szintén írtam neki, de megszűnt kb fél hónapra a kapcsolat, ez arra viszont jó volt, hogy elkezdett hiányolni, majd idővel belém is szeretett:)
Nem sokkal később, amikor újra beszélgetni kezdtünk, felkeltette az érdeklődésem, aztán én találkoztunk személyesen, és egy csók után megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője.
Az volt életem legszebb kimondott igene, nem bántam meg azóta sem, nem is fogom, és a megérzéseimnek hála tudtam, hogy ez be fog következni. Azóta is boldogok vagyunk, és remélni tudom csak a szoros szerelmünk és a köztünk lévő kötelék és nagy szeretet és szerelem ellenére, hogy nem fogunk egymástól elválni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!