Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek össze a párotokkal? Jó kis sztoryk érdekelnének.

Figyelt kérdés

Hány évesen volt az első csókotok, az első barátotok/barátnőtök, plusz még a kérdésemre is jöhetne egy pár sor...

Nagyon köszönöm :))

2014. ápr. 6. 18:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Csók 18 évesen, az első komolyabb kapcsolatom kezdetén, 9 hónapja vagyunk együtt, de kb 4 éve ismerem netről. Tavaly nyáron találkoztunk először, az első randin megvolt a csók. Távkapcsolat.

Chat.hu-n kezdtünk el beszélgetni. Meglepően normális, és komolyabb gondolkodású volt mint akik azelőtt ott rám írtak. Tulajdonképpen nagyon ritkán voltam fent azon az oldalon, úgy hogy mondhatni csoda, hogy összekeveredtünk.

Gondoltam kockáztatok és a sorsa bízom a kapcsolatunk. Nem adtam ki neki az elérhetőségeim, hanem felvetettem ha újra megtalál fent akkor ezeket pótoljuk. Néhány nap múlva furdalt a kíváncsiság, újra fel léptem. Ott volt, rám írt. Aztán rengeteg beszélgetés... msn, facebook, skype, telefon, sms... mivel kb 600 km van köztünk, ennyi időbe tellett hogy az ominózus találkozót összehozzuk. Az együtt töltök napok után lavinaszerűen megindultak az események.

Sokan próbáltak lebeszélni, hogy a távkapcsolat nem fog működni. Én kitartottam. Ő is. De állítom hogy tartalmasabb a mi kapcsolatunk mint sok olyané akik sülve főve együtt vannak. Igaz hogy 2-3 hetente egy egy hétvégét töltünk együtt, de ha minden jól megy ez ősszel változni fog.

Nem tudom ez mennyire jó kis sztori... De ez az én sztorim. :)

2014. ápr. 6. 20:00
 12/27 A kérdező kommentje:

Hűha... Akkor kitartóak vagytok. Sok szerencsét!! :))

És ha lenne kedved majd írni... Engem érdekelne, hogy mi lesz ősszel... Egy pár sort majd írnál, ha nem felejted el? :)

2014. ápr. 6. 20:49
 13/27 anonim ***** válasza:

Elso csok: 13 evesen az elso 'baratommal'.

Elso szex: 14 evesen az elso normalis baratommal. Chat.hun ismerkedtunk meg, 3 es fel evet voltunk egyutt.

Azota voltak erdekes sztorik, a legizgalmasabb megismerkedes ugy zajlott, hogy anyammal felvettunk egy stoppos sracot otven fokban, vele utana jartam egy darabig.

Mostani baratomat neten ismertem meg, mert kulfoldon elek es dolgozom, igy az elso honapokban nem nagyon volt lehetosegem isnerkedni, igy beregisztraltam. Par nap utan talalkoztunk es mar 4 honapja vagyunk egyutt (remelhetoleg meg sokaig :) ).

2014. ápr. 7. 12:18
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nekem van késő, de:

"Első csók: 11 évesen. A nagyszüleimmel sokat jártunk strandra. Az egyik ilyen alkalommal egy 21 éves úszómester kihívott a vízből beszélgetni, és tőle kaptam az első csókot. Mikor elkezdte volna lehámozni a fürdőruhám"

Ebből most én az szűrtem le, hogy egy 21 éves pali egy 11 éves lányt kezdett el vetkőztetni 10 perc után.

Mondjátok, hogy nincs igazam

2014. ápr. 7. 19:57
 15/27 A kérdező kommentje:
Ő.. Ez egy picit én is furcsálltam, de nem akartam szóvá tenni... Vannak furcsa esetek..
2014. ápr. 7. 21:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem rég jöttem össze a mostani barátommal (első komoly kapcsolat) itt ismerkedtem meg vele gyakorin. Sajnos távkapcsolatunk van de tervezzük hogy nemsokára találkozunk. :) Első csókom még nem volt de remélem nemsokára meglesz. :)
2014. ápr. 8. 18:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

14. nem 10 perc után. órákig beszélgettünk. de amúgy tényleg ez történt. szerinted miért ijedtem meg? mikor kérdeztem. hogy ezt miért csinálta, akkor azt mondta hogy hát azt hitte 14 éves vagyok, és hogy ezzel nincsen gond.

amúgy nem hibáztatom...a koromhoz képest magas voltam és már voltak rendesen melleim is.

viszont legalább nem erőszakoskodott.... ezt nem sok pasi mondhatná el magáról, hogy az első nem után abbahagyja a dolgot.

2014. ápr. 8. 19:17
 18/27 A kérdező kommentje:
16# netán nem L betűvel kezdődik a neved? :D
2014. ápr. 9. 06:18
 19/27 anonim válasza:

sok-sok évvel ezelőtt, mikor még pici voltam, megalakult egy alföldi tábor, aminek a vezetője, jóban volt anyukámmal. és ezért anya elvitt engem, és a testvéreimet is abba a táborba.

ugyanebbe a táborba, eljött a fiú családja is. az én édesanyám, és az ő édesanyja, egész jóba lettek.

ez a fiú csak egy évvel idősebb nálam, úgyhogy már akkor amikor megismertük egymást, nagyon jól elvoltunk. mindig együtt játszottunk. a szüleink, mindig arról beszéltek, hogy majd egyszer, kitudja, lehet összeházasodunk. aztán mivel nagyon megszerettük ezt a tábort, minden egyes évben visszajártunk, és azóta is mindig megyünk. 5 évvel ezelőtt, mikor már én 11 voltam(Ő 12), bevallotta nekem, hogy szerelmes belém. az igazság az volt, hogy én is teljesen belezúgtam, csak féltem, és nagyon fiatalok is voltunk még.. ezért nem mondtam el neki, hogy én is szeretem. következő táborban, elmondta, hogy még mindig szeret. én is ugyanigy éreztem, de nem mertem neki ezt elmondani. féltem a távolságtól.. de aztán következő évben, amikor ismét bevallotta, nekem volt barátom, de a táborban felhivott és szakitott velem. ekkor Ő ott volt, és az ő vállán sírtam ki magam, közben ő még mindig szeretett. következő évben, ugyanezzel a fiuval összejöttem. hirtelen nagy volt a boldogság, de később sokat gondoltam RÁ. tavaly, még mindig együtt voltam ezzel a fiúval, és eljött velem a táborba.

megérkeztünk, és én végig VELEval voltam. nagyon hiányzott, és ezért bűntudat nélkül minden időmet vele töltöttem.. volt is köztük feszültség, miattam.. pár hónappal később szakitottunk, és felkerestem ŐT.

beszélgettünk, stb.. és megtudtam, hogy neki barátnője van. na, gondoltam, semmi nem jön össze..

ráhagytam, és inkább próbáltam felejteni. de ahogy közeledett a tábor, én ismét nem tudtam kiverni a fejemből Őt. eljött a tábor, megérkeztünk. megláttuk egymást Rolival, és tudtam hogy valami most változni fog.. ugyanúgy, minden napunkat együtt töltöttük, ahogyan minden táborban.. ezért szakitottam vele, és elmondtam NEKI egyik éjszaka, hogy szeretem. aztán jött 1-2 nap, amikor nagyon maga alatt volt.. mert neki barátnője volt, de ő is szeret..

21-én este felhívott, és elmondta, hogy szeret, és velem szeretne lenni a nagy távolság ellenére is. úgyhogy 22én szakitott az akkori barátnőjével, és azóta együtt vagyunk.

Már 9 hónapja :)

2014. ápr. 10. 17:58
 20/27 anonim válasza:
Ja, és ez egy másolt szöveg, szóval azóta már 17 vagyok, Ő 18. van ahol lehet kicsit érthetetlen, mert próbáltam a nem lényeges részeket kitörölni belőle :)
2014. ápr. 10. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!