Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevált a tervem?
Figyelt kérdés
Beszélgetni kezdtem a barátommal,és veszekedés lett a vég..addig veszekedtünk..míg egyszer csak felteltem neki a kérdést.."Szeretsz e még?"..azt válaszolta hogy"Igen,szeretlek!"..nagyon boldog lettem!!
Mikor veszekedtünk nagyon csalódott voltam,hogy elveszítem a barátomat(13)..DE MOST MÁR MINDEN SZERELEMBEN LÁNGOL!:)
2014. márc. 31. 17:25
11/14 anonim válasza:
jesszus úr isten. hát téged sem az eszedért szeretnek.
12/14 anonim válasza:
13 évesen dúl a láv. Ez poén. 13 évesen én lovacskákat rajzoltam meg matricát cserélgettem a barátnőimmel. Peeeersze, hogy szeret téged, hiszen a 13 éves fiúk tudják a legjobban, hogy mi az igaz szerelem...
14/14 anonim válasza:
"soha nem kérdeztem meg a volt barátjaimtól sem"
és 13 éves vagy?!... őőő... oké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!