Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor jön el a nyelves csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el a nyelves csók ideje egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt a barátommal és eddig még csak szájra puszi volt.. Elég érdekes ez számomra,mert a volt barátaimmal már egy hónap alatt eljutottam a nyelves csókig. Én nem akarom kezdeményezni...hogy célozzak rá neki,hogy szeretném?

L/17

2014. márc. 30. 01:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Őő....

Addig nem tartottam úgy, hogy járunk, amíg nem csókolóztunk..mar16 évesen sem..:S

Azt hiszem rosszul vagyok összerakva

27/n

2014. márc. 30. 10:17
 12/14 anonim válasza:
szerintem simán mehet a franciázás. lehet, nem akarja elkapkodni, de kezdeményezhetsz te, a fiúkra hülyeség várni. mondjuk én utáltam a barátommal nyelvezni, de nem is szerettem a barátomat, lehet azért, mert nem volt vonzás. szóval Hajrá!
2014. márc. 30. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel mi akkor csókolóztunk először , amikor összejöttünk! :) Ez változó , de Te érzed. Viszont ha a barátnőm nem kezdeményezi a szájra puszit , majd csókot , akkor biztos nem csókolóztunk volna egy ideig , mert nem akartam , hogy azt higgye túl rámenős vagyok. :)

F/18

2014. márc. 30. 15:30
 14/14 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem nekem kell kezdeményezni..de várok még vele pár napot.. :)
2014. márc. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!