Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy kövérebb lánynak is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövérebb lánynak is lehet esélye egy sportos alkatú pasinál?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nem, így általánosságban, de a remény hal meg utoljára. :D

2014. márc. 29. 19:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha lefogynál?
2014. márc. 29. 19:23
 12/23 A kérdező kommentje:
Nézd, 170cm és 72 kg vagyok. De nem a kockahas fog meg a pasiban...Amúgy meg, mintha valami olyasmiről lett volna szó gyakorin, hogy ilyen kövér/ronda/gizda fiú/lány nem csak kövér/ronda/gizda fiút/lányt kaphat meg. Esélyegyenlőség vagy mi. :D
2014. márc. 29. 19:24
 13/23 A kérdező kommentje:
Heti hét órát sportolok (edzésekre járok) és egészségesen táplálkozom. Nehezen mennek le rólam a kilók, de könnyebben feljönnek. Igazából egy lelki betegség miatt egy időben sokat ettem, de azóta meggyógyultam, és le szeretnék fogyni, de ez nem ilyen egyszerű.
2014. márc. 29. 19:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, az ilyen kérdésekre valahogy nem harapnak azok a nőszemélyek, akik lehurrogják a "hátrányos helyzetben" lévő srácokat, hogy miért nem a saját kategóriájukban keresgélnek stb.

Amúgy meg, kedves kérdező, megtörténhet, hogy lehet esélyed. A gond csak az, hogy sok lány szemében a fiúnak semmi esélye sincs, ha elsőre nem felel meg az elvárásoknak. Az viszont becsülendő, hogy teszel önmagadért.

2014. márc. 29. 19:35
 15/23 anonim ***** válasza:
7%
Olyan nincs, hogy nehezen mennek le rólad a kilók, csak olyan, hogy nem edzel eleget és sokat eszel.
2014. márc. 29. 19:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy volt osztálytársnőm elég jó húsban volt, de kockás hasú pasija van.
2014. márc. 29. 19:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Hááát, szerintem nem sok. Én legalábbis sportos nőként, a sportos férfiakat részesítem előnyben. Elvégre ami magam felé elvárás, az jogosan elvárás a partner felé is. De ezt inkább tőle kéne megkérdezned. :)
2014. márc. 29. 20:04
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok sportos, sőt... Úgyhogy a kérdésedre nem biztos, hogy releváns a válaszom. De én pl. kifejezetten a húsos nőket szeretem (értsd: akinek van egy kis combja, feneke, akár egy kis pocija), nem a piszkafa bot vékonyakat.

A 170 centidhez a 72 kg nem gáz, sőt.

2014. márc. 29. 20:32
 19/23 anonim ***** válasza:

17-es, ez azért nem egészen ilyen egyszerű. Ha elvárod, hogy a párod ebben olyan legyen, mint te, akkor ő meg joggal elvárhatja mondjuk, hogy te is tanulj meg 3 nyelven beszélni, mint ő. Ez persze csak egy példa. Arra szeretnék rámutatni, hogy attól, mert valaki mondjuk kövér, lehet, hogy 20 más dologban meg sokkal több/jobb. Akkor ő is elvárja, hogy ezekben te hozd a szintjét? Érted, mire célzok.

Ami megint csak téves elképzelés, hogy aki elhízott, az nem ad magára, lusta, igénytelen, két pofára zabál stb. Ez mind sztereotípia. Én kövér létemre korábban kelek, mint a legtöbb sportos ember, nem eszek többet (de jelentősen többet biztosan nem), mint egy átlagember, tisztelettudó vagyok, emberszámba veszem a környezetemben lévőket, jó szándékkal állok mindenkihez, és a visszajelzések alapján intelligens, értelmes ember vagyok. Nem hiszem, hogy bujdokolnom kellene az extra kilók miatt, és ne lehetne esélyem egy dekoratív csajnál. (Más kérdés, hogy sose tudtam csajozni, ez már inkább probléma...)

A kérdezőnek csak annyit tudok üzenni, hogy hajrá. Apum kántorként sok esküvőt látott már, rengeteg esetben kövér kopasz faszihoz ment hozzá dekoratív csaj, vagy tonnadonnát vett el cingár vékony, jóképű, jól szituált srác. Szóval nemhogy nem lehetetlen, hanem kifejezetten gyakori.

2014. márc. 29. 20:44
 20/23 anonim ***** válasza:

Értem, mire célzol előző, de azért a hasonló a hasonlót vonzza.

Ha én adok a külsőmre, akkor azért elvárom, hogy a társam is adjon.

Ha mérnöki diplomám van, akkor elvárhatom, hogy a társam se legyen ostoba.

És így tovább.

Szerintem a hasonló a hasonlóval jön ki a legjobban.

És itt nem arról van szó, hogy pontos ideálom, elképzelésem és elvárásaim vannak, hanem arról, hgy az életfilozófiánk egyezzen. A gondolkodásmódunk, a jövőképünk. PL Ha neki is fontos az egészsége, ad magára és fontos neki is a tudás, akkor könnyebben tudunk hosszabb távú kapcsolatot kialakítani.

2014. márc. 29. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!