Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Baj ha egy fiú nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Baj ha egy fiú nem sportos?

Figyelt kérdés
Jártam kondizni 1 évet, jó is volt mert javított a tartásomon. Miután elvégeztem az iskolát nem volt rá időm mert napi 9-10 órát dolgozok és fél6-6 körül érek haza, utána még vissza kellene mennem a terembe. Lehet hogy úgy hangzik mint egy kifogás de nem az. Fizikai munkát végzek tehát a nap végén amúgy se vagyok fitt.
2013. dec. 1. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is fizikai munkát végeztem.Volt,hogy 12 órában téglát,meg vasat hordtam,mégis volt időm heti 6-szor másfél órát rászánnom.
2013. dec. 1. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem baj nekik mert sokan szeretik az átlagos férfiakat sőt a mackósakat is, van aki a kövéreket is elfogadja ha belül értékesek számukra. Én is jártam kondizni de szinte semmit nem értem el vele, jó jött fel egy kis izom de nem sokat fogytam, viszont a munkahelyemen elég sokat mászkálok azzal napi több kilométer gyaloglást tudok le és azzal 2 hónap alatt 10 kilót fogytam, plusz van fizikai része is, rakodástól kezdve sok minden igaz hogy vannak helyek ahová a céges autóval megyek de mellette rengeteget mozgok, hajolgatok, ide oda lépkedek, és ez önmagában már sokat számít. Én is összevissza dolgozok most amikor hazaérek már nincs se időm se energiám elmenni mozogni de hétvégente viszont tudok rá időt szakítani.
2013. dec. 1. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Baj.
2013. dec. 1. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kövér és igénytelen, csinin öltözöl akkor nem :)
2013. dec. 1. 13:03
 5/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér, sőt elég vékony vagyok.
2013. dec. 1. 13:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ha valaki sportos, az vonzóbb (lányban is). Az ágyban is fontos az állóképesség. De ha kövér lennél, nálam csak az lenne igazán kizáró ok.

23L

2013. dec. 2. 10:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Tehát kedves utolsó neked az a lényeg hogy egy fiú jól megb@sszon?
2013. dec. 2. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!