Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm hazudik, átvert de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm hazudik, átvert de szeretem mit tegyek? Annyira megalázva érzem magam:/ de nem tudom elengedni:S 20/F

Figyelt kérdés
Elvileg barátnőivel ment ide oda ,aztán végül arra mentem 3 át fiu ott iszik nala,(ismertem őket ,nemvolt velük semmi)nekem kellet azokat a ... elküldeni. de pofámba hazudott ,meg győzködött nem hallok beszédet megy a tv ieneket kamuzott,meg hogy nemrészeg a telefonba.és még neki állt feljebb ,összvisza hazudott mer a telefonbeszelgetést kb 11től tartott2-ig akkora értem át élőbe is hazudott.de elötte éreztem már viberen kamuzik.és még reggel is összevissza beszélt hazudott ,már nem birtam, sirtam hogy hogy teheti ezt meg velem amikor szeretem ,ő az első lány akit tényleg szeretek és megteszek neki mindent és ezt kapom.már teljesen eltörött a mécses bőgtem és elkezdte szeret ,de nem hazudott aztán hogy nemmindenbe.(persze mindenbe) de kiakadtam és sajnos lekevertem párat:/ és nemtudom mit tegyek . meg 3 hete az exével és velem elakart menni inni (ismerem a gyereket) és azon is kiakadt nemmegyek és ő se mehet.mit vétettem ?:/ iszonyat megalázva érzem magam,ő papolt az őszinteségről állandoan.nmtudom mit tegyek mer fél éve vagyunk együtt ,de annyira szeretem egyszerűen nmtudok viszlátot mondani neki ,mer szeretem :/ meg ő is aztmondja és most sirt telefonba, énis:S nagyon megalázó helyzet ,de nmtom elveszteni:S mit tegyek?:/

2014. márc. 29. 10:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mi történt pityu???
2014. márc. 31. 17:16
 12/12 anonim ***** válasza:
és vajon miért hazudott ilyet?! Talán fél hogy " lekeversz párat" ?! Normális vagy?.... Korábban is ütötted már meg? Nem szép dolog hazudni de szerintem a te viselkedésed a kiváltó ok, biztos mindent leírtál őszintén?
2014. márc. 31. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!