Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött terhesen. Adjak neki így még egy esélyt?
A múlt héten összevesztünk és megütött a vőlegényem. Nagyon erős, mert teniszezik és úszik kisgyerekkora óta. Elestem és kiborultam.
Azóta csak kétszer beszéltünk, meghallgattam, hogy mennyire sajnálja, adjak még egy utolsó esélyt, ha akarom, elmegy pszichiáterhez, csak költözzek vissza, nem tud nélkülem élni.
Az a vicces az egészben, hogy amikor összejöttünk, a szüleim csak a gazdag, nőcsábász egyetemista srácot látták benne, de az évek alatt bebizonyította az ellenkezőjét és lassan már 10 éve együtt vagyunk, 7 éve élek vele. A családom is teljesen elfogadta, én is jóban vagyok a szüleivel. Sosem ütött még meg...
Ilyen nagy vitáink sem voltak még, mindig kibékültünk pár órán belül, bármit vágtunk egymás fejéhez. Most meg napok óta nem mentem haza, csak ha tudtam, ő nincs ott.
Összezavarodtam. Szeretem, az érzelmeim nem múlnak el pár nap alatt. De 15 hetes terhes vagyok és nem tudom, hogy ha most megbocsájtok neki, mi lesz később...
25/N
Hogy fordulhat meg a fejedben, hogy megbocsáss? Ennél még az is jobb, ha egyedül éled le az életed a gyerekkel.
Nőként írom ezt!
Ha megbocsájtasz, akkor végtelenül ostoba vagy! Sosem értettem az olyan nőket, akik ilyesmit eltűrnek... Valaki magyarázza már el! :/
Nem azért nem ütött meg eddig, mert nem szálltam vele szembe... Ez nem igaz.
Ezelőtt is kiabáltam vele, csapkodtam rá az ajtót, hagytam faképnél, szóval nem voltam soha egy engedelmes, egyszerű barátnő.
Viszont eddig elfogadta és nem csinált semmit, csak nevetett ezen.
Amióta eljöttem otthonról, folyamatosan hív, üzeneteket és ajándékokat hagy, szóval nagyon akarja, hogy megbocsájtsak. Egy részem tényleg szeretné, de félek, hogy ezután nem lenne ugyanolyan kettőnk között a kapcsolat.
Ha visszamész hozzá, bármit is ígér meg, úgy fogja érezni megteheti ezt veled.
És meg is fogja másodszorra, ezredszerre is. Utána majd a gyerekedet is.
Mindenki tudja, hogy nincs olyan, hogy egyszer üt meg.
Pár éven belül napi szinten megvert nő leszel ha vele maradsz. És jó eséllyel a gyereket is bántani fogja. Már ha ki nem veri belőled előbb... bocsi hogy nyers voltam.
Nem csak a szám nagy... én is hagytam el pasit 1 pofon után. Bár én vissza is ütöttem. Nála hamarabb, 10 hónap után jött ez ki a beteges féltékenysége tetőfokaként.
Örülök hogy otthagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!