Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött terhesen. Adjak neki így még egy esélyt?
A múlt héten összevesztünk és megütött a vőlegényem. Nagyon erős, mert teniszezik és úszik kisgyerekkora óta. Elestem és kiborultam.
Azóta csak kétszer beszéltünk, meghallgattam, hogy mennyire sajnálja, adjak még egy utolsó esélyt, ha akarom, elmegy pszichiáterhez, csak költözzek vissza, nem tud nélkülem élni.
Az a vicces az egészben, hogy amikor összejöttünk, a szüleim csak a gazdag, nőcsábász egyetemista srácot látták benne, de az évek alatt bebizonyította az ellenkezőjét és lassan már 10 éve együtt vagyunk, 7 éve élek vele. A családom is teljesen elfogadta, én is jóban vagyok a szüleivel. Sosem ütött még meg...
Ilyen nagy vitáink sem voltak még, mindig kibékültünk pár órán belül, bármit vágtunk egymás fejéhez. Most meg napok óta nem mentem haza, csak ha tudtam, ő nincs ott.
Összezavarodtam. Szeretem, az érzelmeim nem múlnak el pár nap alatt. De 15 hetes terhes vagyok és nem tudom, hogy ha most megbocsájtok neki, mi lesz később...
25/N
Nos én amondó vagyok, hogy 10 évet most még ne dobj ki.
De ha még egyszer előfordul garantáltan hagyd el, és véglegesen. Onnantól már a bőrödre fog menni a dolog.
De majdnem 10 évig semmi baj nem volt.
Szinte tökéletes volt minden. Elviselte a hisztijeimet, sosem gondoltam volna, hogy képes lenne bántani.
Mert 10 éven át nem mertél szembeszállni vele. Most terhes vagy, változott a viselkedésed, gondolom, már nem nyelsz be neki mindent, ez meg nem tetszik neki, és így akart érvényt szerezni az akaratának.
Semmiképp nem jó. Nem mondom én sem, hogy feltétlen 10 évet dobj ki, de tudod, nem biztos, hogy attól, mert valami sokáig tart, még jó is.
Pláne pont terhesen. Mi lesz a következő? Úgy megver, hogy elmegy a gyereked?
Meg én azért úgy sejtem, eddig sem volt minden tökéletes, csak most minket, meg talán magadat is meg próbálsz győzni az ellenkezőjéről.
Egyébként azóta tett valamit annak érdekében, hogy kibéküljetek?
Ha egyszer megütött meg fog ütni megint. Terhes nőt megütni? Ezért nem kommentálom, mert kidobnak...
De a tapasztalat az ha itt megkérdez valaki ilyet úgyis megbocsájt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!