Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden pasi megcsalja a barátnőjét, vagy a feleségét?

Figyelt kérdés

2014. márc. 22. 12:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Az impók nem.
2014. márc. 24. 09:34
 22/26 anonim ***** válasza:

19es:

nekem 35 év felett is, és 80 éves koromban is megbocsátható vagy megbocsáthatatlan bűn marad az, mi most is az!

2014. márc. 24. 19:52
 23/26 anonim ***** válasza:
soha a büdös életbe nem csalnám meg a barátnőmet szeretem imádom és SEMMIÉRT se adnám oda senkinek
2014. márc. 25. 16:28
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
nem mindenki vanak ezek a kis nyálas száju fiuk akik még ránézésre is kis buz..sak félénkek és nőiesek azok nem de az igazi férfiak igen és nem azért mert nem szeretjük nőinket én pl:imádom meghalni is képes lenék érte de ettől még ez a hejzet de dmindenk a saját nőjéhez megy haza hajcsa le a fejét mert öt imádja ő a mindene ezt elkel hogy fogadjátok egy férfi elveszi ami jár neki mint egy oroszlán és amit egy férfi megtehet azt egy nő nem mert egy férfi férfi marad a nő nem őra azt mondják majd hogy ku...va öszintén írtam én ezt így gondolom és ne higyétek hogy megtudjátok a megcsalást mert az úgy van intézve hogy jó legyen már régen
2014. máj. 14. 17:53
 25/26 anonim ***** válasza:
vannak kivételek, de a 90%-a félremászkál . fiatalabbal, esetleg olyannal, akivel jobb , mint az otthonival.
2014. máj. 15. 03:09
 26/26 anonim ***** válasza:
mindegyik!
2016. aug. 29. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!