Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden pasi megcsalja a barátnőjét, vagy a feleségét?
"volt olyan haverom aki mindenkit megcsalt, most meg le van ragadva egy nem is szép nőnél."
igen, elhiszem:(
Dícséretes a sok széplelkű ember, de ezt a kérdést ne huszonéveseknek tedd fel, hanem negyveneseknek. A negyvenes nők és férfiak mind tudják, hogy a párkapcsolatokban a nők és a férfiak IS nagyon gyakran félrelépnek.
Lehet gerinctelenezni meg elítélni másokat, de a világ így működik és ez teljesen rendben is van így.
Nagy szerelmeknél meg 1-2 éves kapcsolatoknál totál irreleváns ez a kérdés nyilván.
Utolsó jól írja. A 35 év alatti fiatalok még idealisták. Az ő szemükben még minden fekete, vagy fehér, és a megcsalás megbocsáthatatlan bűn. De ez így van rendjén. Mint ahogy az is, hogy az idősebbek nem veszik ennyire halálosan komolyan az életet.
Megjegyzem, az erkölcsöket is emberek alkották, és mint tudjuk, senki sem tévedhetetlen.
#5 és #10 jól írta, én sem csaltam meg soha egy barátnőm se és nem is lennék képes rá.
Ha szeretem, akkor azért vagyok vele és nem kell más, nem keresek jobbat.
Ha meg "nem elég jó" számomra, akkor nem vagyok vele komoly kapcsolatban és ezt tisztázom vele is.
#11 neked is igazad van.
#18 és persze neked is jó a meglátásod, a korosztály függvényében bizonyára változik a dolog.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!