Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden pasi megcsalja a barátnőjét, vagy a feleségét?
IGEN! MINDEGYIK! CSAKIS A F*ROK ÁLTAL IRÁNYÍTOTT TORZ LELKŰ SZEXMAJMOK VAGYUNK!
MUHAHAHA
Ha olyan lánnyal jössz össze akinek tényleg tetszik a külseje és a belsője akkor nem.Én már 6 éve vagyok együtt a barátnőmmel aki Szombathelyen lakik én meg Pesten.Egyszer se csaltam meg.
22/F
szerintem ha szereti akkor nem.Egy kérdés marad szereti-e? :D
volt olyan haverom aki mindenkit megcsalt, most meg le van ragadva egy nem is szép nőnél.Ez vagy elmebaj vagy szerelem.
Nem!
Nőként írom, hogy szerintem nem. És ez nem is attól függ elsősorban, hogy szereti-e a párját a pasi, hanem a természetéből fakad.
Tudom, hogy talán nem a legszebb dolog, ami velem történt. De beleszerettem a legjobb barátomba. Neki volt kapcsolata, de nem szerette a lányt, sőt, engem szeretetett. És nem is működött jól a kapcsolatuk. De amíg nem zárta le, nem történt köztünk semmi.
Pedig nem szerette a volt barátnőjét, mégsem csalta meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!