Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mégis mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsinga kérdése:

Mégis mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, elmesélném a problémát ami mára már nagyon aggaszt, és már nagyon nem tudom mihez kezdjek. A lényeg az hogy amikor 9.-es lettem az osztályban megismerkedtem egy olyan lánnyal aki valójában szerelem volt első látásra nekem. Az év elején csak néztem őt órákon a reakciót ő mosollyal fogadta, és valahányszor néztem ő mindig mosolygott én pedig vissza rá. Az a helyzet, hogy én nem vagyok olyan típus aki egy lányhoz odamegy és elbeszélget vele főleg olyannal akibe eszméletlenül szerelmes vagyok. Megtudtam, hogy van egy barátja akivel elvileg 2 éve jár. Az elején nem is tudtam mire vélni a mosolyt, és az idők múltán azt hittem, hogy nem ugy kellesz az osztálytársamra tekintenem mint a szerelmemre. Ez nem sikerült, közben próbáltam más lányokkal is ismerkedni, találkoztam is eggyel aki tetszik és elhatároztam, hogy vele próbálok megismerkedni és "leállni az osztálytársamról". Ezzel csak megint egy probléma volt, a fejemben elhatároztam már hogy nem fogok "úgy" nézni rá, de egyszerüen fél év után sem sikerült. Még a mai napon is annyira bele vagyok zúgva és ezt valószínűleg ő is tudja. Ő mindig is kedves volt velem ha beszédre került sor és fordítva is. Ugy érzem addig képtelen vagyok más lányokkal ismerkedni ameddig őt mindennap látom, és ez még igy lesz 3 évig? Fogalmam sincs, hogy mit kéne csinálnom. Remélem megértettétek a sztorimat, bocsánat néhol a fogalmazásért, a válaszokat előre is köszönöm!

2014. márc. 21. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ugy érzem addig képtelen vagyok más lányokkal ismerkedni ameddig őt mindennap látom"

Akkor menj át másik osztályba/suliba vagy pedig próbáld elfelejteni, hisz minek futnál olyan szekér után, ami sosem vesz fel? Közben meg lehet, hogy rengeteg legalább olyan jó csajt szalasztasz el miatta.

2014. márc. 21. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Másik suliba átmenni vagy osztályba nem akarok átmenni, mert magával az osztállyal semmi baj sincs, szóval igen marad az elfelejtés, csak az a baj hogy eddig is ezt próbáltam! :/
2014. márc. 21. 19:11
 3/3 A kérdező kommentje:
-átmenni :)
2014. márc. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!