Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit már régóta ismerek és mindig is tetszett nekem,de sose mertem nyitni felé,1 hete együtt buliztunk és éreztem, hogy közeledik hozzám de féltem, hogy csalódást okozok neki és úgy érzem, hogy mindent elrontottam.Már másképpen beszél is velem,és próbáltam célozgatni de nem esett le neki.Nem tudom,hogy mit tegyek..
2012. szept. 30. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

ha mersz nyersz....

elkellett volna fogadnod a kozeledeset...probalj kozeledni fele,flortolj vele,ha nem veszi a lapot,akkor egy barom.es nyiltan mond meg neki mit gondolsz..

2012. okt. 1. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
megfogadom!! köszönöm a tanácsot. :))
2012. okt. 1. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:
igazán nincs mit.tanacsot kersz,nyugottan keress meg.
2012. okt. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!