Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért nem kellek a férfiaknak?
Kérdező én a 8.-as vagyok újra!
Nem írtam hogy gyerekes vagy,nem ismerlek téged,inkább magamból indultam ki.Annyit mondok hogy szerintem ez általános jelenség és valószínű te hibázol valamit,de erre neked kell rájönnöd hogy miben hibázol,én is rájöttem hogy velem van baj így 27 évesen.
Az biztos hogy alkalmazkodni kell a változásokhoz és fejlődni mert nem jutsz különben sehova,a nyitottság egy nagyon fontos jelző itt.
Meglep, hogy te így gondolkodsz. Én megismerkedtem még tavaly egy csajjal, akivel nagyon bírtuk egymást, de mondta, hogy csak barátok lehetünk, mivel a magasabb csávókat szereti, meg a vagányabbakat.
Később össze is jött egy munkatársammal, és nagyon jól megvannak.
Látod, egyes csajok azt eldobják, akit kedvelnek, ezek szerint van válogatnivalójuk bőven, neked is ki kéne ezt találni valahogy.
Van ez így, nem találkoztál a megfelelővel. Nemrég lett vége egy 4 hónapos kapcsolatomnak, nem tudnám megmondani pontosan mi volt a baj, egyszerűen nem egy világ voltunk a leányzóval, valami hiányzott belőle ami nekem kell, pedig aranyos, kedves, értelmes lány volt egyébként.
26F
Én azt gondolom, hogy te is később mutatod meg magad egy kapcsolatban, pont úgy ahogy én.
A pasik elsőre annyit látnak belőled, hogy szép vagy meg okos, és aki csak sexet akar, annak ennyi pont elég!
Te abban vagy egyedül a hibás, hogy engedsz ezeknek a "gyütt-ment"-ek nek. Vagy azért mert neked is imponál az hogy annak a delikvensnek van egzisztenciája, vagy azért mert hiányzik belőled egy Nagyon fontos tapasztalat.
(Megismerni azt az érzést, milyen az mikor egy férfi miattad kezd el munkát keresni, dolgozni, gürcölni, tervezni, akármi.)
A diploma, és az egyetem azt tanítja a tantárgyak mellett, hogy a KÜLSŐSÉG nagyon fontos! Pl: Ha gazdag vagy nem veszel fel egy 100 forintost a földről, és amikor pont annyi kéne hoppon maradsz. Az egyetem belé nevelte hogy többet érsz, mint az aki két állásból keres annyit mint te egyből. NEM! Valójában az ér többet aki két állást vállal, azért mert veled akar élni, és célt adtál neki.......
Mert EMBERT lát benned, és nem csak sexre való husit.
A neten lehet ismerkedni, de ott csak azt kell eldönteni, hogy akarsz-e vele találkozni vagy nem. A többit személyesen kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!