Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem, miért nem kellek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, miért nem kellek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, a környezetem csinos, szép lánynak tart, sportolok, egyetemet végeztem, alapjában véve vidám, vicces vagyok. Az utóbbi 3 évben viszont valahogy elkerül a szerelem. Nagyon sok fiú meg akar ismerkedni velem, viszont szó nélkül lelépnek (ha csak nem azzal kezdik, hogy szexen kívül mást nem akarnak), amit nem tudok hova tenni. Először azt hittem az a gond, nincs kedvük kivárni míg ágyba visznek, utána próbáltam ezen változtatni, majd pár alkalom után így is leléptek. Tanultam külföldön is, ugyanez volt a helyzet a külföldi pasikkal is. Régebben sose volt ilyen problémám, hosszú kapcsolataim voltak. Most viszont már elment az önbizalmam is és nagyon elcsüggedtem. Én csinálok valamit rosszul, vagy ez általános jelenség? Már igazán vágyom szerelemre, egy normális párra aki képes egy nő mellett megmaradni. Hol találhatnék ilyet? Nincsenek magas elvárásaim, viszont azért egy bizonyos szintet üssenek meg.

2014. márc. 20. 11:30
1 2 3
 11/26 PearlDiver ***** válasza:
gyere el ide: [link]
2014. márc. 20. 12:32
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a problémám, csak srácban, képtelenség normális lányokat találni. Én sem tudom mit kéne máshogy csinálni.
2014. márc. 20. 12:39
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem a netes ismerkedés egy fos dolog és ne csináld. Nem mindenkinek való egyébként, hiszen különbözőek vagyunk. Nekem pl. nem, mert zárkózott vagyok, és hajlamos a naivságra, amit felismertem és ezért be is fejeztem ezt a dolgot. Csak hulladékokkal sikerült megismerkednem neten. Élőben egyébként is teljesen máshogy viszonyulnak hozzám a lányok, azt jobban is szeretem. Lehet, hogy neked is ezt kéne tenni, és valahol máshol ismerkedni.

28/f

2014. márc. 20. 13:04
 14/26 A kérdező kommentje:

#6/12

#8/12

Régebben sokkal komolyabban gondolkoztam a korosztályomhoz képest, mivel ez nem változott, szerintem mostanra már körülbelül egy szinten lehetek a velem egy korúakkal, tehát nem hinném, hogy ilyesmi lenne a probléma, hogy gyerekes vagyok vagy hasonló.

2014. márc. 20. 13:06
 15/26 A kérdező kommentje:
#10 Igen, már ezen is gondolkoztam. Persze, tervbe van véve, hogy majd szeretnék családot, de nem minden áron és nem akárkitől. Úgyhogy ezeket a terveim már meg se említem, mert ez már élből elriasztaná őket. És még így is elmennek...
2014. márc. 20. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát őszintén szólva erre így nem tudok mit mondani, ehhez kicsit behatóbb ismeretség kellene. Érdemes lenne egyszer egy ilyen pasit megkérdezned egy találkozás alkalmával, hogy mi az, ami ennyire érdektelenné teszi őket.

A legvalószínűbbnek talán azt érzem, hogy kellemesen elbeszélgettek, de annyira hűvös és illedelmes vagy, hogy valahogy nem érzik azt, hogy valaha is közelebb kerülhetnének hozzád. Az ilyen zárkózott embereknél az a probléma, hogy az ember leül, teljesen kellemesen elcsacsog, de egyszerűen nem lát meg semmit a másikban, csak egy tökéletes szobrot, aminek semmilyen emberi vonása sincs.

A feleségemnél figyeltem ezt meg korábban. Ő is nagyon kedves, okos, mosolygós és hibátlan volt társaságban, de nem engedett közel magához senkit. Ez azt eredményezte, hogy mindenki kedvelte, de igazán senkinek sem tűnt fel, hogy létezik. Egyszerűen nem volt miért odafigyelni rá, mert amit mutatott, csak arra volt jó, hogy az ember úgy érezze, maga az illemkönyv ül vele szemben.

Ahhoz, hogy az embert lehessen szeretni valamiért, ahhoz kell, hogy mutasson valamit saját magából, mert azért lehet szeretni, vagy nem szeretni. Ha felhúzza a tökéletesség maszkját, az mindenkinek tetszik, de senkit sem érdekel.

2014. márc. 20. 13:08
 17/26 A kérdező kommentje:
#13 Próbáltam neten is ismerkedni, de egyáltalán nem jött be, úgyhogy azóta csak a személyes találkozás híve vagyok
2014. márc. 20. 13:09
 18/26 A kérdező kommentje:
#16 Köszönöm a választ, ebből kicsit magamra is ismertem. A barátaim nagyon közel engedem magamhoz, nagyon könnyen is barátkozok, ezzel sose volt gondom. Viszont ha valaki komolyan érdekel, így az alapján amit leírtál, kicsit tényleg távolságtartóbb lehetek. Talán pont azért mert nem szeretnék csalódni és lehet ez a dolog kulcsa, hogy csak egy szobrot látnak bennem és ez érdektelenné teszi őket. Igyekszem ezen változtatni és kicsit jobban megnyílni! :)
2014. márc. 20. 13:15
 19/26 anonim ***** válasza:
23%

egyszerű zavart érzek a csakra erővonalaidon,dél keleti irányú a házad fekvése, megint csak nem jó.

159 ezer ftot ha átutalsz nekem (majd mondom hova),végzek egy csakra tisztítást itt a gép elől.és tudok jó kőműveseket is de az többe lesz kicsit.Meg látok egy kísértetet is ....aki remélem nem te vagy mert kicsit megijesztett,nem valami szép.

2014. márc. 20. 13:21
 20/26 anonim ***** válasza:
A kommentjeid alapján azt mondom, hogy egy ugribugri, nyugtalan szóf0só lány vagy, és ez sok esetben nem tudjuk tűrni hosszabb távon. Lehet belefáradnak a szövegeléseidbe, de az is lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz hozzájuk kezdettől fogva, és ez szintén inkább taszító, mint vonzó. Ne érts félre, nem megbántás miatt írom. 30/F
2014. márc. 20. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!