Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem ezt szakítás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt szakítás után?

Figyelt kérdés
Négy hónapja szakított velem a barátom. Ő kb két hét alatt túltette magát rajtam, most boldog. Ennek tulajdonképpen örülök, mert szeretem, és a legjobbat akarom neki. Mégis annyira rossz érzés, hogy csak nélkülem tud boldog lenni,és néha szeretném ha hiányoznék neki, és neki is úgy fájna ez mint nekem. Tudom hogy ez nagyon gonosz dolog, és szégyenlem is. Ez lehet normális ebben a helyzetben?

2014. márc. 20. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
jaa, én is szeretném néha, ha létezne bárki is, akinek hiányzom
2014. márc. 20. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

normális persze.

ahogyan az is normális,hogy ha nem lenne senkije és mondjuk rád csörögne,hogy mi van veled,akkor meg azt írtad volna ki kérdésbe,hogy-mit akar még tőlem ez a lúzer szakítás után?

ami most van az a vonzalmi érték demonstrálás.

másnak is kell a srác,másnak is vonzó,kelendő,nem búslakodik,ezért gondolsz rá,ilyen az emberi természet,az kell neki ami másnak is kell.

2014. márc. 20. 01:22
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Muhahaha
2014. márc. 20. 01:45
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ő kb két hét alatt túltette magát rajtam"

Te pedig, még, ha magadnak is tagadod, nem. Még mindig szereted.

2014. márc. 20. 02:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor áll fennt az a helyzet,amikor az egyik félnek komoly érzelmei vannak,a másiknak nem.Neki te csak egy voltál a sok közül,te pedig túl komolyan vetted a dolgot.Ha ezt veszed alapul,nem is kár,hogy vége.
2014. márc. 20. 07:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Normális, de próbálj leszakadni róla, mert így csak magadnak csinálsz rossz napokat. Tereld el a gondolataidat, amikor ő jut az eszedbe, járj társaságba, ismerkedj!
2014. márc. 20. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha akarsz irj privibe és beszélgethetünk :D
2014. márc. 20. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy az a fél is így érzi aki "látszólag" túl tette magát a dolgon és van új párja..esténként mikor egyedül van eszébe jut az ex.....nekem is van új barátnőm..hónapok óta nem beszéltem exbarátnőmmel, de szoktam vele álémodni és eszembe jut, hogy vajon hogy van..mit gondol6érez, de ugye vége lett és nem keresem...de a gondolataimban még jelen van..szülinapján is eszembe jutott, de persze nem írtam rá..semmi..de gondolok rá és sajnálom, hogy vége lett köztünk, de nem működött - nem megcsalás hanem más ok - és koncentrálok az új barátnőmre..de attól még ő is fontos marad...
2014. márc. 30. 23:33
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:
Sok olyan ember van aki csak megjátssza magát, hogy mekkora érzései vannak a másik felé, én eddig leginkább a nőknél figyeltem ezt meg, hogy előadják a nagy szerelmest és hatalmas érzésekről beszélnek. Jó példa erre a legutóbbi kapcsolatom, ami csak pár hónapos volt, a lány elmondása szerint szerelmes volt belém én is megszerettem, de inkább csak barátként és nem szerelemmel ezért végül szakítottam, volt ott sírás-rívás, minden. Mégis neki is 2 hétre rá már új pasija van, akivel úgy tűnik egymásra találtak, én meg még mindig nem tettem túl magam a dolgon teljesen, pedig elvileg az ő érzései voltak erősebbek.
2014. márc. 31. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!