Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok veletek volt olyan, hogy szakítottatok valakivel, és újból össze jöttetek? Fiúk is írhatnak.
Nem lány vagyok de:
A környezetemben sem láttam még ilyet, velem se volt. Viszont, olyat már igen, hogy a csaj kidobta a srácot, izomból másokkal dugott már, a balek meg még fizetett neki a dolgait, szórakozását, mert még szerette és reménykedett...és mert "barátok" voltak:D Ha egy lány azt mondja, maradjunk barátok a válasz MINDIG -> OK, figyi, most viszont nekem mennem kell, majd beszélünk (ez persze a kamu). - és illa berek...:\
Mert tudod a "barátok" szónak konkrét jelentése van és a bajtársiasságon alapszik a definíciója. A barátod nem az lesz, aki megunt. Hanem, aki áldoz érted, ha te is érte, akkor vagytok ki barátok. Egy lány mikor a bajtársad? (max ,ha lehúztatok jó pár évtizedet és megöregedtetek ,akkor, de addig semmi ilyesmi nincs) Addig viszont nincs spanolás :) Ez egy fight és alattomos. És azért vagy te az erősebbik nem, hogy kibírod és nem hisztizel, nem kapálózol, nem alázod be magad, nem sajnálod magad, hanem tudomásul veszed és tovább lépsz méltósággal, mint egy férfi. És ne őröld magad! Legyél erős és laza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!