Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klauszivi kérdése:
Ebből lehet még valami?
Figyelt kérdés
Nyáron ismerkedtünk meg...hát elég viccesen de ugy hogy facen ráírtam és azt írta hogy ne épp most verem xD.Aztán olyan dolgokról kezdtünk beszélni.3 vagy tovább tartot ez a távkapcs.Találkoztunk volna de mindig valami volt (nem engedte anyukám leginkább ez).Évelején megszakadt a kapcsolatunk.4 honapig nem tudtunk semmit se egymásról.Egy nap rá gondoltam és felkeretem és ujra belészeretem.(sajnos volt egy sulyos dolog ami egy kicsit akadályozta hogy ujra esélyt adjon).Szülinapi bulit szerveztem amire őt is meghívtam de anya még nem tudodt rola.Megkérdeztem és anya ordibált velem hogy kivan zárva stb..Én nem akartam megint azt mondani neki hogy anya megint nem engedi mert elöző alkolommal is igy vesztünk össze mert enm hitt nekem.Ezért bunko voltam vele és olyanokat írtam ami téleg durva.1 hét után írtam neki egy érzéki bocsánat kérő üzit de ő csak azt mondta takarodjak kár volt még egy esélyt adni.Letörölt facen.Nagyon hiányzik!Szerintetek megfog bocsátoni vagy talán öröké harakszik?Szerintetek lehet ebből még kapcsolat?2014. márc. 13. 08:42
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem!. Amúgy hány éves vagy? Mert a helyesírással elég nagy gondjaid vannak. Meg képzeld magad az ő helyzetébe.. találkoztatok egyáltalán, mert azt se hiszem, az meg, hogy facen beszéltek, nem kapcsolat, vagy én legalábbis nem nevezném annak.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!