Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből még valami?
Figyelt kérdés
Egy évig volt osztálytársam a csaj akiről szó van. Rögtön az első nap mikor megláttam már nagyon tetszett, beült mellém, elkezdtünk ismerkedni. Sajnos kiderült, hogy több éve már van valakije, nem akartam belekavarni a kapcsolatukba, patkány dolognak tartom az ilyet... Néha viszont éreztem, hogy lehet többet érez irántam mint barátság, de 100%-ig nem vagyok ebben biztos. Imádja a humoromat, mindig meg tudom nevettetni, szeretünk együtt lenni. Az az igazság, hogy én teljesen belezúgtam, egész nap rágondolok, folyton ő jár a fejemben. Szerintetek szakítsam meg vele a kapcsolatot, és felejtsem el? Vagy legyek türelmes, hátha lesz ebből még valami? Nagyon rég voltam ennyire szerelmes.2014. febr. 22. 03:05
1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? És hogy tartod vele a kapcsolatot, ha volt osztálytársad?
2/5 A kérdező kommentje:
Korom az maradjon titok, szoktunk találkozni néha, meg fb-on beszélünk.
2014. febr. 22. 03:10
3/5 anonim válasza:
Ez az a fajta fiú-lány barátság, ami nem igazán működhet, mivel te többet érzel, és ezt próbálhatod tagadni, eltitkolni és a közelében maradni, de csak magadnak ártasz. Szerintem hagyd.
4/5 Marc Bolan válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot! Nyugodtan mondd el neki,hogy miért. Megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!