Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz ebből?
Randiztam egy sráccal 2x és nem történt semmi. A 3. találkozás egy buliban volt, ami elég uncsi volt, így felmentünk hozzá, és lefeküdtünk egymással. Mikor legközelebb beszéltük megkérdeztem, hogy nem bánja-e. Azt mondta, hogy nem bánja, csak még korai volt, mert alig ismerjük egymást. Kérdeztem, hogy akar-e még találkozni.. Azt mondja, hogy persze, csak még a folytatást nem tudja. Felvetettem, hogy mi lenne, ha ezt elfelejtenénk és ott folytatnánk, ahol abbahagytuk.. Mondta, hogy oké :) Viszont most hazament hétvégére, otthon lesz szerdáig. Nem tudom, hogy keressem-e vagy ne, nem akarok nyomulni, de azt sem szeretném, hogyha amiatt nem lenne semmi, hogy elvesztettük a fejünket.. Szerintetek? Várjam meg míg ő keres, vagy fentlesz FB-on?
Mit csináljak, hogy innentől ne szúrjak el semmit?
20/L
23/F
szerintem te már kinyilvánítottad, hogy nyitott vagy a folytatásra. ha akar keresni, tudja, hogy kereshet. szerintem a nyomulás csak ronthat a helyzeten.
azért várd meg a férfiak véleményét is, én nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!