Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 10 hónap alatt nem tudott belém szeretni, csak többet érezni, akkor az már soha sem fog belém szeretni?
Fiatalok vagyunk, nagyon jó barátok, érdeklődünk a másik iránt, a tetteink is abban nyilvánulnak, mintha kapcsolatban lennénk, de még sem vagyunk együtt több okból... és még soha sem veszekedtünk, de még csak nem is vitáztunk, nem is haragudtunk egymásra.
Nagyon jól kijövünk, de még sem szeretett belém ennyi idő alatt.
Szerintetek velem van a baj, vagy a srác egyszerűen csak ilyen?
Amúgy soha nem volt még párkapcsolata, de azt mondta, hogy nem is hiányzik neki. ( de ettől függetlenül lehetett volna szerelmes)
"Akkor talán szerelmesek lennénk, csak nálunk ez nem így jön ki?"
Garantálom, kérdező, hogy észre veszed, amikor szerelmesek lesztek. Ha lesztek.
Értem.
De akkor még is mi ez a megmagyarázhatatlan érzés ?!
Ha együtt vagyunk boldogok vagyunk, vidámak, sokat mosolygunk, rengeteget beszélünk, rengeteg a közös, vonzódunk egymáshoz, ha a másiknak valami jó vagy rossz ahhoz automatikusan igazodunk, és mi is felvesszük ezt a hangulatot.
Kézen fogva sétálunk, valamikor egymás derekára támasztjuk a kezünket és úgy sétálunk, vagy hogy erősen, szorosan öleljük egymást és nem engedjük el, van hogy reggelig dumálunk twitteren, le se fekszünk aludni, akár mennyire érezzük, hogy már nem ártana. Nem eszünk olyankor, nem megyünk WC-re sem.... Élvezzük egymás társaságát, nagyszerű a másikkal lenni.
Volt hogy szívverésünk is egyforma volt.
Ő nőként néz rám, én meg férfiként nézek rá.
... és még sorolhatnék annyi mindent, hogy el se tudnátok képzelni.
Akkor ez nem szerelem?
De igen. Az. De
Huh, ezt hogy magyarázzam el litánia nélkül?
Szóval a szerelemnek vannak fokozatai. Azt, hogy mennyire vagy jelen pillanatban szerelmes, azt majd csak utólag tudod megállapítani. Szerencsés esetben az embernek van kismillió felejthető liaisonja, és egy-két egetverő szerelme. Ne, ezekre az egetverő szerelmekre érdemes gyúrni, az ilyen langyoska kapcsolatokat meg mielőbb magunk mögött hagyni, ha fáj is. Nézz körül. Azért van ennyi rossz házasság, mert az emberek lehorgonyoznak az első, arra alkalmatlan társ mellett, és beletespednek egy kényelmes, de garantáltan sehova sem vezető kapcsolatba.
Köszönöm, hogy leírtad részletesen, hogy én is értsem! :-)
És szerinted akkor ebből semmi komoly nem lenne?
Amúgy nem lehet, hogy csak azért van ez az egész, mert ő hátrál, csak mert nem mer lépni, ami jogos tőle, mert senkije nem volt még.
Köszönöm a választ!
Igazából én semmit nem akarok tőle a barátságon kívül, csak jól esett volna, ha tudom, hogy visszafelé is működnek az érzelmek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!