Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem engedi meg anyukám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi meg anyukám hogy nálunk aludjon a barátom?

Figyelt kérdés

lassan egy éve együtt vagyunk a barátommal anyukám is jól ismeri az elején nem igazán volt oda érte de most már ahogy látom megbarátkozott vele. Már lefeküdtünk egymással szóval amiatt szerintem nem mondhatná azt hogy nem... ha meg megkérdezem hogy miért nem akkor csak annyit mond hogy felesleges itt aludnia mert úgyis itt lakik egy városba meg miért akarok vele aludni?

17L 18F

2014. márc. 3. 17:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A testveremnel kozrejatszikk az h o mar akkor 18volt (bar szerintem semmit sem jelent a kor az erettseg fontosabb)es a parja egy kozeli varosban lakott de akkor sem ertem..amugy en is gondoltam irigysegre mert o egyedul van
2014. márc. 5. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem sem engedte anyukam hogy a baratommal aludjak amig nem toltottem be a 18 at pedig 17 eves koromra nalunk is volt szex es mi mar 2 eve voltunk egyutt
2014. márc. 23. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Anyukád egy idióta. Bocsi
2014. márc. 23. 11:13
 14/17 A kérdező kommentje:
de ez miért jó neki? ezzel csak annyit ér el h ha otthon nem akkor máshol alszok vele együtt és csak több feszültség van köztünk..neked miért nem engedte anyukád?
2014. márc. 24. 14:40
 15/17 anonim válasza:
Amúgy szerintem ne bírja a barátodat,és azért nem szeretné...De lehet,hogy csak irígykedik?
2014. ápr. 8. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:
mint kiderült nem bírta a barátomat és azért nem engedte :) most már viszont minden más szerencsére köszönöm a válaszaitokat:)!
2015. jún. 5. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó sokáig tartott mire kiderült
2015. jún. 6. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!