Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Régi kapcsolat, új vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi kapcsolat, új vonzalom?

Figyelt kérdés

Van körülbelül 2 éve egy kapcsolatom, teljesen jól megvoltunk, kisebb nagyobb vitákkal. Volt egy hónapja kb egy olyan vita mikor a párom kijelentette hogy számára vége az egésznek, már nem olyan vagyok mint voltam és neki egyedüllétre van szüksége. Ehhez képest másnap már meggondolta magát, megbánta amit tett és nem is úgy gondolta...

Én próbálok azóta is megbocsátani, ő meg nagyon igyekezett, meg még most is. Viszont bennem elszakadt valami, már nem ugyanúgy vagyok a kapcsolatban, már óvatosabb vagyok, védem magam, kevesebbet mondom hogy szeretem, félek újra mindent belefektetni, mert akkor ott nagyon megbántott és nagyon váratlanul vetett véget a dolgoknak.

Közben megismerkedtem egy másik sráccal, munka miatt. Annyira hasonlítunk mindenben, közös témák, kb 2 hete ismerem de mintha évek óta barátok, jó ismerősök lennénk, és biztos hogy ő is érzi ezt, beszéltük is. Vele annyi a gond, hogy jóval idősebb mint én. Mondjuk ez nem érdekelne annyira, őt inkább.

Viszont őrlődök, van egy gödörből kilábaló kapcsolatom és egy új srác aki feltűnt a színen és nagyon vonzz, és nagyon megfogott benne minden. Fogalmam sincs mit csináljak, a páromat szeretem, nem lilaköd meg húha, mert ahhoz már túl sok minden történt a 2 év alatt, de szeretem. Soha nem csalnám meg a párom viszont annyi minden vonzz ebben a másik pasiban hogy azért küzdeni kell az adódó helyzetekben.

Akinek volt türelme végigolvasni és tud valami okosat mondani, örülnék a tanácsoknak, vagy csak valaminek.

Nem tudom mit várok de azt nagyon, megoldást vagy valamit.

20L

2014. febr. 28. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Hú ez jó hosszú.
2014. febr. 28. 13:30
 2/6 anonim válasza:
Megértem, én is voltam hasonló cipőbe, engem is elhagyott a párom egyik nap, aztán másnap már nem úgy gondolta, persze engem is megrázott nagyon igaz nekem nem volt másik srác és én vele voltam úgy h mindenben hasonlóan gondolkodunk. Ki békültünk de nekem is nehezebb volt akkor már, óvatos voltam, viszont ahogy telt az idő, 1-2 hét múlva egyre jobban éreztem megint azt a biztonságot.
2014. febr. 28. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szánalmas minek kinzod ha közben más iránt érzel valamit...
2014. febr. 28. 13:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Minek kínzom? Szeretem, szeretek vele lenni, csak már nem bízok benne és mások a dolgok. De ebből ő semmit nem vesz észre, pont azért mert szeretem... De köszi!
2014. febr. 28. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha szereted,akkor dönts a korábbi párod mellett . Amíg tényleg szereted,addig az új pasiban is őt keresnéd -akaratlanul is. Vagy zárd le az előzö kapcsolatodat,gyászold meg és úgy menj tovább az újba,vagy a pillanatnyi elragadtatást add fel a biztos szerelemért. Szóval szerintem amíg azt tudod mondani,hogy szereted,addig csakis őt.
2014. febr. 28. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
vonzzzzzzz
2014. márc. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!