Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-on felüli lányok, ti ilyen esetben belemennétek egy "lazább" kapcsolatba?
nem mennék bele, mert ez olyan, mintha ki akarnád őt használni.. most éppen unatkozom.. nincs más akkor elmegyek addig veled valahova megd_lak, de ha jön másik csaj akkor ott az ajtó..
biztos hogy nem mennék bele.
sőt ha nekem ezt felvezetnéd, pofán is vagdosnálak
#6 Nem tudom, nem fordult még ilyen elő velem, hogy megkívántam valakit "csak úgy", de nem akartam volna tőle többet. Több kell kicsit ehhez, vonzalom sem alakul ki "csak úgy" nálam, olyan iránt akit nem tudnék szeretni.
Amúgy azért baromságok ezek a "kapcsolatok", mert ha simán belemegy az ember ilyenekbe, akkor én úgy veszem, hogy az az illető érzelmileg nem túl fejlett. És onnantól nem tudnám komolyan venni, ha tőlem mondjuk komoly kapcsolatot szeretne. Persze vannak akik azt vallják, hogy "ezt el lehet választani", de ez hülyeség szerintem. Ezek azok az emberek akik megcsalásnál is simán ezzel magyarázkodnának, hogy "de hát nem jelentett nekem ő semmit, csak a testiségről szólt, téged szeretlek nem őt". Normális érzelmi világgal rendelkező ember egy igazi társat szeretne, nem elégszik meg ilyen selejtes "kapcsolatokkal".
Amúgy mennyi az a távolság, hogy úgy gondolod, nem lehettek igazi kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!