Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jól döntök kapcsolati témában?
Úgy döntöttem nem keresek most már senkit még csak nem is keresek új arcokat megismerni, mivel nem ér semmit netes ismerkedés.
Helyette van két csaj aki nem jön be de szükségem van valakire és inkább velük foglalkozom. Az egyiknek nagyon bejövök de a másiknak is csak ő nem vallotta be, én meg nem kérdeztem tőle. De annyit elárult h nem zárná ki azt h legyen köztünk valami.
Ők pont kapóra jönnek, kedvelnek is, na meg ők megérdemlik h foflalkozzam velük. Hiba lenne elszalasztani nem?
ha nem jön be akkor miért lennél velük? miért kell hülyének nézni őket és azért összejönni velük mert nincs éppen más??
te gyökér vagy.
gyoker aki mondja.
birom mindkettot. az egy dolog h nem jonnek be de jol erzem magam veluk jo veluk lenni, kedvelnek en is oket es szeretnem valamelyiket boldogga tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!