Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem fura mások kapcsolati problémáiról olvasni?
neked tényleg fura lehet
más meg tanul ebből mert ez az élete
Nekem nem.Néha idegesítő amikor bolhából is elefántot csinálnak.Illetve rossz kapcsolatban van és szenved csak azért mert szereti...
Na ilyenkor agyhalál.
Ha meg nem érdekel akkor meg minek olvasgatsz itt?
Ez van a mai világban.
Inkább erről beszéljen az emberek java mint az állandó megélhetési problémákról.
nem az!
mert ha lexarnám nem olvasnám
"Ha meg nem érdekel akkor meg minek olvasgatsz itt?"
Hova írtam, hogy nem érdekel? Azt mondtam, hogy fura, hogy másoknak ez a legnagyobb gondjuk az életben. LOL
egyetértek azzal hogy sokszor olyan kis dolgok miatt panaszkodnak az emberek! ha én lennék olyan helyzetben simán meg tudnám oldani
nekem nem fura ha olyan kérdést olvasok itt, ami a párkapcsolatáról szólnak, megpróbálok válaszolni a lehető legértelmesebben/viccesebben
Nekem nem fura már semmi ebben a világban.
Megcsalás és a szakítás is azért fordul elő, mert abban a kapcsolatban valami nem jól működik, a felek nem tudnak egymással kommunikálni, nincs tisztelet, becsület és hűség ami a legfontosabb lenne.
Elolvasok néhányat, ha olyan kedvem van, vagy unatkozok, néha reagálok is rá, de semmi több.
Másnak vannak épp elég gondjai, problémái és fájdalmai és egyesek, hogy mondjam itt siránkoznak és verik a nyálukat. Ilyenkor gondolkodom én el azon, hogy nincsenek barátok, barátnők, akikkel ezt megbeszélhetné az illető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!