Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lesz még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wiwi291 kérdése:

Lesz még valami?

Figyelt kérdés

hát volt egy pasim akivel 3 hetet jártunk utána bevalotta hogy fogadot az egyik haverjával hogy egy hétig együtt kell lenni egy csajal. Engem választot. Utána elvileg azért nem szakitot velem mert belémszeretet de nem hittem neki és kidobtam. Persze az ismerőseim közül is kitöröltem. Most meg bejelölt és mondja hogy neki új barátnője lett, de szeretné ha maradnánk legjobb barátok.

Nem tom hogy most lehet tetszek neki vagy csak barátom akart lenni. De nincs olyan hogy a fiú egy kapcsolt után a volt barátnőjének akar a legjobb barátnője. Ha tudsz segíteni írj provobe

2014. febr. 23. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem beszélnék vele...
2014. febr. 23. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a fenébe.

Nem érdekled...

Találsz jobbat. :)

19/F

2014. febr. 23. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Ti komolyan ennyire hülyék vagytok vagy manapság ezt tanítják a suliban?

A srác csak talonban akar tartani, hogy néha megdughasson mikor ezzel az új "szerelmével" is vége lesz.

2014. febr. 23. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól tetted,hogy kidobtad,ezek után szóba se állj vele,mert nem érdemli meg.Csak ki akar használni,hiszen eddig is ezt tette.
2014. febr. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!