Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kapcsolatban élő és nős férfiak tesznek folyton ajánlatokat?
28 éves nő vagyok, egyedülálló és keresem a társamat, de nem görcsölök rá. Viszont azért vannak határok!
Számomra megdöbbentő, hogy mennyi kapcsolatban élő és/vagy házas férfi tesz ajánlatokat. A legutóbbinak épp most terhes a felesége az első gyerekkel és állítása szerint még sosem csalta meg....
Akkor pont most és pont velem akarná? Hát ez marha jó...
Én elhiszem,hogy terhesség alatt bolondulnak a hormonok, lehet h nincs is szex, de ez lenne a megoldás?
Nekem ez elkeserítő , mert olyan férfira vágyom akitől majd lehet gyerekem és megbízhatok benne, de minél több ilyet látok , annál inkább bizalmatlan leszek.
Nyilván nem lehet általánosítani, nem mindenki egyforma, de nem tudom hol vannak még értelmes felfogású emberek.
Ti hogy látjátok?
Azért ez így nem igaz kedves utolsó, hogy minden "valamire való " férfi foglalt ebben a korban. Szakítások, válások mindig lesznek... De az tény, hogy nem egyszerű a normális felfogású és igényű nőknek társat találni , de ugyanígy a férfiaknak sem.
Csak sokan elfelejtik, hogy jobb egyedül egy ideig, mint rossz kapcsolatban.
"Szakítások, válások mindig lesznek..."
Persze, de huszonéves korban ritka. Akkor még idelista az ember, "majdénmegmutatomavilágnak" elven működik. Azért mondtam, hogy 8-10 év múlva leszel abban a korban, amikor újra tarolhatsz, mert aki rosszul választott, az 35 év körül belátja ezt a tényt, és elválik.
,,De az tény, hogy nem egyszerű a normális felfogású és igényű nőknek társat találni , de ugyanígy a férfiaknak sem.
Csak sokan elfelejtik, hogy jobb egyedül egy ideig, mint rossz kapcsolatban."
Ezt jól látod.
Tényleg ne foglalkozz az ilyenekkel, vagy áruld el el őket a párjuknak.Ez még jobb. A nők között sztem egyébként több a hűtlen.
Fordítva is igaz ám ez, én nem győzőm levakarni a gyerekes, férjnél levő vagy frissen elvált 30-as nőket.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!