Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törés a kapcsolatban? Hogyan lendüljünk át?
Reménykedem h a 2-es komentelőnek lesz igaza.
Akkor helyben haragos volt de reggel mar simogatóan odabújt hozzam. A reggeli nagyjabol csendkiraly.. Utanna felhoztam a temat es roviden megbeszeltuk. Mintha megertette de azert a nap tovabbi reszeben is ott volt a feszultseg. A kirandulas utan azert csokkal bucsuztunk. Kedvelem ot es szeretnem ha folytatni tudnank.
Mert mit gondoltál? Már bőven felnőttek vagytok, te pedig elmész vele egy hétvégére kettesben. Persze, hogy jelzésnek vette a dolgot, készült rá, számított rá, aztán hoppon hagytad..
Mintha buli után felhívnék magamhoz egy srácot egy italra, aztán mikor megpróbál rám mászni, akkor elküldöm, mert bocs, nem így gondoltam..
Felnőttek vagytok, nem tinik.
Bennem elég nagy törés lenne, és én valószínű ennyiben is hagynám a dolgot.
24N
Értem én s nem mintha nem fordult meg a fejemben. De napkozben ugy ereztem erzelmileg meg nem vagyunk ott... Ugy ereztem h csak azt akarja.jartam en mar porul azert... De amint reggel odabujt, rajottem h talan megis fontos vagyok neki.
A lenyeg, szerintetek tegyek valamit (ha igen mit) vagy inkabb hagyjam beken h dolgozza fel aztan ha igazi erzelmek vezenyeltek ugyis megkeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!