Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert irja mindenki azt hogy szakitas utan nincs baratsag?
Figyelt kérdés
szakitott a baratnom velem mar egy honapja de nem masik fiu miatt es eltudtam fogadni a baratsagot mert nem akarom hogy ez is tonkre menjen egy evet voltunk egyutt2014. febr. 16. 21:11
1/22 anonim válasza:
Működhet de két ember kell hozzá.
2/22 anonim válasza:
akkor működik, ha nem szeretted soha
3/22 anonim válasza:
lehet barátság csak ritka, nekem is van ilyen lány hogy barátok vagyunk azóta is
4/22 anonim válasza:
Mert az egyik fél mindig többet fog érezni.
5/22 anonim válasza:
Ha valakit valaha szerettél már, akkor vagy utálni fogod, vagy nem fog érdekelni semmi vele kacsolatos dolog.
köztes állapot nincs.
6/22 Moszuke válasza:
szerintem nem fogadtad te el a barátságot, csak így még reménykedni tudsz.. majd figyeld meg a reakciódat amikor megtudod, hogy már jár valaki mással.. vagy amikor meglátod a fotókat amin enyelegnek... majd akkor kiderül, hogy mennyire fogadtad el a barátságot..:)
7/22 anonim válasza:
Megpróbáltuk. Egy darabig működött, aztán lett egy barátnője. Nem bírtam elviselni, mert akkor éreztem igazán, hogy elvesztettem. Megszakítottam vele minden kapcsolatot és szerencsére nem is találkoztunk. Nagyon hiányzik...
8/22 A kérdező kommentje:
hm hat erdekes :)van benne igazsag de ami nem ol meg az csak erosit :)amugy meg mindig szeretem... :/
2014. febr. 16. 21:21
9/22 anonim válasza:
Nekunk is mukodik, mar 2 eve az elvalas utan. 12 evet voltunk egyutt. Felnottek kozott jobban mukodhet, mint tinik kozott.
10/22 anonim válasza:
@8: Akkor a végső választ is megkaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!