Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez jelent valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit? Mindenki véleménye érdekel :/

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Mindketten fiatalok vagyunk,Ő 18 én 17.

Azt vettem észre,hogy mostanában ha külön megyünk valahova(ami elég gyakran van,mert 50km választ el minket,és még nincs egyikünknek sem jogsija)akkor soha nem mondja már,hogy jó lenne ha vele lennék, vagy hiányzom, vagy egy annyi:''kár hogy nem jöttél te is.."

Legtöbbször haverjai szülinapjára van meghívva, s akkor sem mond semmit...Amire engem is meghívnak,szól,hogy mehetnék,az igaz, viszont egy cseppet sem látom rajta azt,hogy szeretné ha vele mennék,még csak az okát sem kérdi meg,hogy miért nem tudok elmenni.

Ez nagyon feltűnik nekem, mivel még a kapcsolatunk elején, sőt még mikor együtt sem voltunk, csak beszélgettünk, és ilyen helyen volt, mindig írta,hogy milyen jó lenne, ha én is ott vele lennék stb. Még mikor minden hétvégén a haverjaival kocsmázott,akkor is ezt mondta. Persze ezt nem várom most el, biztos jól elvannak olyankor, de mikor ilyen helyen van,mint pl buli...sosem mondja,hogy hiányoznék.

Most is szülinapi bulin van, ír egy-egy smst,hogy épp mit csinálnak,ezzel persze még rosszabbul esik,hogy nem lehetek vele.

Szerintetek ez jelent valamit? Nem vagyok már annyira fontos számára? Azon gondolkodom,hogy kellene most írjak neki valamit ezzel kapcsolatban?

Örülnék, ha írnátok.

2014. febr. 15. 18:06
 1/4 xStefix ***** válasza:

Kb. ennyi idő után múlik el a nagy szerelem érzése, lehet, hogy nála(tok) is erről van szó. Ettől még persze szerethet téged, csak már nem annyira lángolva, láthatóan, mint korábban.

De az is lehet, hogy ez a vég előszele sajnos... ilyen fiatalon még nem nagyon kötheti le magát az ember, nem gondolkodhat nagy távlatokban, mert általában pár évente teljesen felfordul az élete. Ha esetleg így van, és kezdetek eltávolodni egymástól, akkor se keseredj nagyon el. Minden egyes kapcsolatra és csalódásra szükség van ahhoz, hogy megtanuld értékelni saját magad és a párodat is.

2014. febr. 15. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:

ez a tipikus ellaposodás sajnos. valószínűleg szeret, de már megkapott, nem az van mint az elején, h minden új. ez a legszomorúbb a kapcsolatokban szerintem.

de ha bánt a dolog, beszéld meg vele, hátha picit ragaszkodóbb lesz. :)

3/4 anonim ***** válasza:
hat engem is idegesitene lehet mar nem olyan nagy a lang!csinald te is ugyanazt hogy o hogy reagal!
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!

Azt sem tudom,hogy kezdjek hozzá,hogy mondjam el neki...Simán kérdezzem,hogy 'miért nem mondod,már hogy hiányzom?'

Az a dolog,hogy én is úgy viszonyulok,ahogy ő,nem igazán vált be... én sem mondok neki ilyen dolgokat,amiket ő sem, de láthatóan nem zavarja,nem vett észre semmit.

2014. febr. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!