Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tetszik ez az ötlet első évfordulóra? Mindenki véleménye érdekelne.
Kedden leszünk 1 évesek a párommal, sajnos nemfogunk tudni sok időt együtt tölteni, 16órától kb. 21ig.
Az az ötletem támadt, hogy adnék neki egyet az én fekete bokszereim közül, amibe esetleg belehímezném a nevét, vagy.. talán inkább egy szívet, mondjuk arany színű cérnával. Illetve, esetleg leülnénk filmet nézni, és mondjuk a 10. percben amolyan 'megszakítjuk műsorunkat' módszerrel bevágnék egy kis videoklippet rólunk, képekkel, és zenével. (jól értek a videoeditáláshoz)
Tudniillik, elég jó családból származik, így nem egy drága ruhával, ékszerrel szeretnék előállni, de mindenképp nagyon szuper meglepetést szeretnék neki szerezni. Mivel sajnos az estét is külön töltjük, így jól jönnének valami szupi ötletek.
Köszönöm mindenkinek.
A boxert nem teljesen értem. Szóval Te vagy a fiú és az egyik boxeredbe hímzel? Érdekes, hogy miért pont arra a ruhadarabra. Még azt tudnám elképtelbi, hogy párnahuzatra hímzel rá valamit. Viszont, az hogy saját kezüleg személyessé teszed, az tetszik.
A filmnézős is cuk! Úgy tudod megvágni, hogy magában a filmben lesz megszakítás, vagy még ide-oda kell kattintgatni?
A barátnőm, szeret az én boxeremben aludni, de csak 1 darabja van, így gondoltam adok neki még1et, amit kicsit saját kézzel mégszemélyesebbé tennék.
A filmet természetesen kattintás, és minden tétova nélkül, mintha a 'filmben lenne'.
szerintem aranyos ötletek:)) mondjuk a filmes kicsit furi, de ettől még nagyon cuki :D :))
sok sikert!
szerintem mind a kettő nagyon aranyos ötlet lenne, meg szerintem ha van egy olyan étel, amit nagyon szeret, az készítsd el saját kezűleg, az tuti tetszene neki! :)
sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!