Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat? Legyek résen?
Nemrég megismerkedtem egy sráccal, eddig 5x találkoztunk. A 2. randi óta kézen fogva sétál velem.
Viszont még nem feküdtem le vele.
Ő azt mondja hogy nem csak szexelni akar velem, viszont nem tudok rajta kiigazodni, rendes velem, már kérdeztem tőle hogy hogy tervezi a továbbiakat, vagy egyáltalán mit akar. Erre az volt a válasz hogy nem tudja... de nem csak szexet.
Ilyenkor mi van ?! Mire számítsak szerintetek? :S Mert én már nem tudom.
Nem tudok hinni neki valamiért, de azért elmondhatná, ha csak párszor szeretne dugni és kész...mert akkor nem élem bele magam annyira a dologba. De így hogy nem mond semmit... nem tom mit akarhat. :S
Vagy csak fél hogyha elmondja az igazat akkor nem fogok vele lefeküdni....ami azért egyáltalán nem biztos még, csak nekem időre van szükségem ilyen téren egyenlőre.
jóhm. Viszont én így nem tudok valakivel lefeküdni hogy nem tudom mit akar. :S Inkább mondja meg hogy "na kisanyám 2 menet és pá" vagy valami...
mert az sokkal szarabbul esne ha eljárnánk dugni 1 hónapig, hiteget meg minden, aztán meg közli h bocs de elég lesz...vagy csak simán hülyének néz és közben más csajokat is fűz én meg tökre oda lennék érte ő meg kb kiröhögne a hátam mögött.
Te jó hülye vagy kérdező. Nem mászott még rád, nem akart megdugni és attól tartasz, csak meg akar dugni??? MI VAN???
A srác nem akarja elkapkodni, nem akarja elrontani, valószínű komolyan érdekled és te ebbe is ezt látod bele? Jó szar tapasztalataid lehetnek a férfiakkal. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!