Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel másfél hónapja "együtt" vagyunk, ezt azért tettem idézőjelbe, mert én ezt nem igazán nevezném kapcsolatnak! Van, hogy tali után napokig nem jelentkezik, ha éppen mégis eszébe jutok, akkor még csak bocsánatot sem kér, hogy nem hívott! Már két hete nem találkoztunk, nem rajtam múlott! Randik után soha meg nem kérdezné, hogy mikor találkozunk! Sajnos én hülye meg mégis oda vagyok érte! Viszont van egy másik fiú, aki viszont állandón felhív, keresi a társaságom, én megmondtam neki, hogy mást szeretek, de azt mondta, hogy türelemmel vár rám! Ő meg még sem érdekel! Annyira rossz, hogy pont az érdekel, aki engem meg semmibe nem vesz! Szerintetek érdemes lenne megpróbálnom a másik sráccal, aki még csak nem is tetszik?

L

2014. febr. 14. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
te vagy a gyk által általánosított nő. az kell neked, aki szarik a fejedre, bezzeg a rendes srácra rá sem nézel
2014. febr. 14. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg kérd meg a másik srácot, hogy ő is szarjon rád, talán úgy megtetszik.

Manapság így kell udvarolni de sajnos ő ezt még nem tudja. :)

2014. febr. 14. 00:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért kellene automatikusan abba beleszeretnie, aki türelemmel vár rá?
2014. febr. 14. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd, talán :D
2014. febr. 14. 01:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyikkel se foglalkozz, várd meg, míg megjelenik egy harmadik, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz. Az ilyen dolgokat nem lehet siettetni.
2014. febr. 14. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!