Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mi tévő legyek. Ti mit tennétek a helyemben?
Mit tennék? Hagynám a nagy büdös fenébe.
Az ember azért érdeklődik valaki iránt, mert jól érzi magát vele, boldog vele stb.
Te boldog vagy ezzel az idiótával? Akivel egy hullámhosszon vagytok, azt nem így jellemzed, hogy: "tud kedves is lenni, de inkább b*nkó"
Pazarolod a saját idődet. Ez nem büszkeség kérdése, hanem el kell döntened, hogy szereted, ha folytona földbe döngölnerk, megaláznak és utána még neked kell pitizned a megbocsájátrásért, vagy egyenrangú félként kezelnek, érdkelődnek a problémáis után és segítenek a megoldásukban.
Akkor te döntöttél, marad a földbe döngölés :) Számomra ez elképzelhetetlen, hogy valakit annak ellenére szeressek, hogy világosan látom: uralkodni akar rajtam, nem hagy élni, mindig nekem kell engednem, stb.
De akkor egy szót se többet, és ezt komolyan mondom! Ha bánt, akkor tűrd szó nélkül, sőt mosolyogva. Csinálj mindent úgy, ahogyan ő akarja, és egy panaszos szó se hagyja el a szádat. Mert TE válaszottad.
Más kérdés, hogy szerintem nagyon fiatal lehetsz, szóval remélhetőleg kinövöd ezt a "nekem mégis ő kell" butaságot. Addig viszont ne nyávogj majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!