Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek, mit akarhat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, mit akarhat, vagy sokat képzelek bele?

Figyelt kérdés

Na részletekre nem térek ki túlságosan. Lényeg az , hogy elmondtam már 2-jára a lánybak, hogy nekem bizony ő kell . Ez volt 3 hete kb (lehet 4) . Előtte mindig én kerestem, elbeszélgettünk mindig de semmi különös. Aztán meg hát az túlzás, hogy mindig ő keres, de mondjuk úgy fifti-fifti. Múltkor meg "elhívott"(fogjuk rá hogy elhívott, mert ha nem én hívtam el, márpedig nem, akkor ugye ő hívott el) sétálni. Elsétálgattunk 2-3 órát erre arra. Csak az a baj, ő 3 hete megmondta, hogy elbeszélget velem szívesen, de ennél több nem valószínű hogy lesz... szinte szó szerint ezt mondta. Mostanában meg azt, hogy miért nem találkozunk mi gyakrabban. Az a baj, hogy sejtem hogy ebből nem lesz semmi, de akkor miért csinálja, mert ez csak hiú reményeket kelt bennem. És elég rossz érzés.:(

20F

2010. máj. 24. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
lánybak?:D
2010. máj. 24. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ha jobban megismer, többet is akar majd!
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ha megmondta, akkor biztos csak barátkozni akar
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet jót tesz az egójának hogy odavagy érte, de tényleg nem akar semmit.

Vagy csak barátkozik veled.

Vagy esetleg ha jobban megismer, akkor lehet valami, de azért ha valaki ennyire egyértelműen megmondja, hogy nem kellesz neki mint pasi, szerintem sokra ne számíts.

Bocsi.

2010. máj. 24. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést miért teszed fel mindennap????
2010. máj. 24. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Az ilyen hülye k*rváknak marha jól esik,hogy vki körülugrálja őket, bókol neki, azok meg folyton csak azt hajtogatják, jajjj ilyen kövér vagyok, olyan csúnya stbstb, csak azért, hogy megcáfolják. Az egyik barátomnak is ilyen csaj hálózta be, aztán meg amikor a srác megkérdezte, hogy lehet-e köztük valami, akkor aztmondta a csaj: "Jajj Isti, nem tudom, nem tudom." F*szért nem tudja megmondani, hogy bocs nem... Majd skype-chaten beszélték meg az egészet...

2010. máj. 24. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
igaz lány vagyok, de az utolsónak teljesen igaza van... előfordul az ilyen.. az önbizalmunkat szinten kell tartani. Amúgy meg a fiúkról is lehetne írni ugyanilyet... csak ti nem ismeritek el!
2010. máj. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!