Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Liza6789 kérdése:
Van 1 fiu akivel oszt. Társak vagyunk és mindig beszól meg " piszkál " miért csinálja ezt? ( bővebben lent )
Figyelt kérdés
mikor nem " piszkál " akkor sokat hülyülünk együtt . mikor jártam valakivel akkor mindent tudni akar róla és hogy miket csináltunk már együtt... szerintetek tetszem neki és ezért foglalkozik ennyit velem ? :)2014. febr. 16. 17:50
1/7 anonim válasza:
szerintem tetszel neki lehet érez irántad valamit vagy szexuálisan vonzonak talál, és neked tetszik?
2/7 Turismo válasza:
Szimplán csak bejössz neki és így akarja, hogy felfigyelj rá.. ez egy gyerekes módja az udvarlásnak! :)
3/7 anonim válasza:
2 szó :) Tetszel neki!
Ha nem haragszol ez egy kicsit óvodás viselkedésre utal , de mindenképpen tetszel neki.
Azért foglalkozik vele , mert érdeklődik ki tetszik , mit szeretsz. Ha Te is ugyanezt érzed beszélj vele bátran erről!
F/18
4/7 A kérdező kommentje:
hát igazából inkább csak barátként tudok rá gondolni .. de ki tudja :)
2014. febr. 16. 17:55
5/7 anonim válasza:
Szerintem is tetszel neki, én is így vagyok egy osztálytársammal, nagyon tetszik és ezért piszkálom. Fél elmondani hogy tetszel neki, énis így vagyok, de már helyttem (pedig nem akartam) más elmonta neki
6/7 Ahol megállt az idő válasza:
Egyértelmű,hogy tetszel neki.
7/7 anonim válasza:
Maximum csináld azt hogy ketten erről beszélgettek és lehet rájössz hogy nem ojan k*csög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!