Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két lány akivel van szorosabb viszonyom mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát van egy lány akibe nagyon nagyon szerelmes vagyok de nem viszonozza csak barátként tekint rám. Éppen ezért amikor pasizik meg ilyenek akkor velem azt is megossza ami nekem nagyon rosszul esik. Ezért nem igazán szeretek már vele lenni. De ha nem vagyok mégis hiányzik. Egy másik lány pedig belém szerelmes ő sokkal rendesebb és mindnet megtesz értem és segít nekem. Ő is tetszik de azért nem vagyok belé szerelmes ezért vele lenni nem olyan mert nem teljesen hangolódok rá. Mit tegyek? Van erre megoldás? 16/f2014. febr. 13. 19:49
1/3 anonim válasza:
ez nehéz. de ha érzed, hogy a másodikkal nem működik, akkor az elsőnek kellene valahogy megmondanod.
2/3 A kérdező kommentje:
Első tudja de barátként tekint rám tehát majdnem egyenlő azzal, hogy el vagyok utasítva. Második lánnyal nem tudom biztosan hogy nem működne mert sok a közös bennünk de úgy, hogy másik lányt szeretek nem járok vele :((
2014. febr. 14. 19:30
3/3 anonim válasza:
értelek. hát akkor ezt el is rendezted magadban. ha szerinted az elutasítással egyenlő a mostani viselkedése, akkor meg se próbálod, hanem beletörődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!