Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az h egy lány akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h egy lány akkor se jön öszze egy sráccal ha látja hogy az 12 éve szereti és roncs lett miatta?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 19:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Milyen jogon vársz akárkitől olyan mértékű önzetlenséget, hogy puszta jótékonyságból járjon veled, annak ellenére, hogy semmit sem érez irántad? Ha meg is tenné, mennyire lenne boldog az a kapcsolat? Ettől nem megszeretni, hanem meggyűlölni fog, akkor is, ha azelőtt csak közömbös voltál neki. Ha 12 év alatt nem szeretett beléd, ezután sem fog. Különben se másoktól várd, hogy rendbehozzanak. Tessék továbblépni, keresni valami más életcélt vagy a legrosszabb esetben kezeltetni magad.
2014. febr. 12. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem az a legrosszabb eset, ha kezelteti magát...
2014. febr. 12. 20:15
 13/17 Pendulum92 ***** válasza:
Mert nem akar vele lenni, és kész. Nem az ő sara, hogy roncs lett a pasiból.
2014. febr. 12. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Mert érzelmeket nem lehet kényszeríteni, megvenni, vagy kizsarolni. Amit csinálsz, az érzelmi zsarolás.
2014. febr. 12. 20:32
 15/17 anonim válasza:
93%
Azért nem kedves kérdező, mert a vonzalom nem más mint biológia. Ez vagy megvan vagy nincs. Ha nincs, akkor kész vége, akkor bármennyi és bárminemű próbálkozás felesleges. Az első néhány közös beszélgetés után kiderül, hogy lehet -e köztetek valami. Vannak jelek, amiket egy okos, magas érzelmi intelligenciájú férfi észrevesz. Másrészt meg egy rinyáló, lelkileg totál nyomorék kis picsogógépre, aki olyan végtelenül szánalmas, hogy 12 évig lohol tök reménytelenül egy nő után, hol lehet igazi, hiteles férfinak tekinteni? Arra nem is gondoltál még, hogy annak a lánynak ez milyen kellemetlen és kínos lehet, hogy egy idióta -akit valószínűleg a háta közepére se kíván- évek óta nem száll le róla? Csak egyre szánalmasabb és visszataszítóbb leszel a szemében, mindössze ennyit érhetsz el. Aki őszintén szereti a másikat, tiszteletben tartja annak az érzéseit. Te igazából nem is azt a lányt szereted, csak magadat -de valami elképesztő betegesen, kedves rokkantlelkű, nyálas egoista. Ezt a kérdést is csak azért írtad ki, mert már nem tudod, hogy sajnáltasd magadat. Az önsajnáltatás a legkönnyebb dolog a világon. Ha én megérzem, hogy egy lánynak nem vagyok szimpatikus és nem lehet köztünk párkapcsolat, onnantól előttem az a nő annyit sem ér, hogy 12 percet szenvedjek miatta, nem hogy 12 évet -hogy az időmet, az energiámat, az idegeimet és a méltóságomat így pocsékoljam. Egyébként tudom, hogy most erősen fogalmaztam, de ez az igazság.
2014. febr. 13. 13:15
 16/17 anonim válasza:
hogy érted h roncs lettél? miatta vagy mi történt? 12 évig együtt is voltatok? nem eléggé érthető a kérdésed.
2014. febr. 14. 01:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyszerű: A lányok egy elég jelentős százalékának nincs szüksége senkire, csak arra, hogy lássa, ő mennyire népszerű, mennyien koslatnak utána, és hogy ő mekkora királynő. Többek közt ezért vannak fent kapcsolatban álló nők is társkeresőn, egónövelés végett.Ráadásul külön öröm nekik, ha megalázhatnak, kitolhatnak egy férfival, aki őszintén szereti őket.

Nem tudom, ennek mi az oka, de szemmel láthatóan így működnek.

20:08, nem beteges megszállottság, hanem elhivatottság és erős jellem kérdése. Vagy szerinted az a helyénvaló, amikor az ember kéthetente váltogatja a partnereit, és feltett szándéka, hogy végigdugja az egész kontinenst? Ha igen, akkor nincs több kérdésem.

20:13 és 13:15 meg helyből kapták a mínuszokat. Undorító legalja alakok vagytok, rosszul lesz tőletek az ember.

2017. jún. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!