Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondjam neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
14/L
Van egy fiu,mar tobb mint 2 eve tetszik,de nagyon es szeretem de nagyon.. Mindennap o jar a fejemben es mar nem birom:((
Igazabol nem nagyon szoktunk beszelni,de szokott nezni neha eleg feltunoen is, multkor meg megkerdezte hogy leulhet-e mellem.. Meg ilyen aprosagokat szokott kerdezgetni neha..:) De van baratnoje,3 napja, de meg szinte senkinek nem mondtak el,hogy jarnak,szoval nem tudom milyen kapcsolat az,amit fel se vallalnak,na mindegy.. De nem tudom,hogy azt a lanyt tenyleg szereti,vagy csak mar nagyon kellett neki egy baratno:/
Ti ilyen esetben mit tennetek? Elmondjam neki hogy szeretem vagy mi? Ha meg elmondom,felek,hogy kicikiznek,vagy a mostani baratnoje megharagszik vagy valami.. Nem tudom mit tegyek:(((
2014. febr. 12. 14:31
2/2 anonim válasza:
Még ne. Majd pénteken. Azért mert lesz alibi ha felőle nem így van. Akkor mondhatod azt vissza ha elkezd negatív lenni hogy mindenkinek ezt kell mondani mert valentin nap van. Stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!