Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kezdjek aggódni? 13 vagyok, a barátom 16 éves, egy ideje már csak a távkapcsolat maradt. Többi lent
nem azért kell szakítani mert idősebb, hanem mert ebből nem lesz már normális kapcsolat
ő egy másik városban él, tudtok találkozni pár hetente
milyen kapcsolat az ilyen?
minden este a skype-on lógtok majd?
nem fog elmenni a haverjaival csak mert a skype-hoz van kötve?
felejtsd el
és előbb utóbb jön egy lány aki ott van helyben és te nem leszel ott...
Rendben akkor most megpróbálok elvonatkoztatni az életkortól. Nekem két távkapcsolatom volt, az egyik 9 hónapig, a másik 2,5 évig tartott szóval tapasztalatból fogok beszélni...
Fontos lenne tudni, hogy mekkora a távolság. Ha hetente, max 2 hetente tudtok találkozni akkor még oké, de a leírtad alapján a legutóbbi találkozás óta összesen 4-5 hónap telt illetve fog még eltelni ami nagyon sok. Gondolj bele, fiatal vagy még és ezalatt a 4-5 hónap alatt személyesen sokkal jobban kiismered a másikat, bármikor átjöhet ha gondod van, találkoztattok spontán. Így ha eleged van mindenből és szeretethiányod van akkor is várnod kell heteket mire legközelebb megölelheted és ez kegyetlen sz*r érzés már bocs...
A korotokkal az is baj, hogy nem hiszem, hogy téged annyira elengednének utazgatni és lehet, hogy a fiút se nagyon (bocs ha tévedek) illetve ennek anyagi vonzata is van. Egy idő után kellemetlen lesz, hogy nem nagyon tudtok hova elmenni, mert azt a pénzt amiből akár beülhetnétek valahová az útra kell költeni (bizony nálunk 10 ezer volt az oda-vissza út és utána nem is mentünk sehova)
Egyik legnehezebb része még a bizalom. Első párom fűvel-fával megcsalt és amikor mondták nem akartam elhinni, mert elvakított a szerelem és ugye látni nem láthattam, mert x 100 km-ekre volt tőlem.
Az eredeti kérdésedre reagálva ha ezek után is meg akarod menteni a kapcsolatot, bízol benne hogy nem csal meg és tudtok rendszeresen találkozni, illetve bírni fogod hogy nem láthatod sokáig akkor először is beszéld meg vele, hogy tényleg akarja-e, mert a leírtak alapján gondok vannak... Beszéljetek sokkal többet telefonon és Skype-on, mert sokkal személyesebb mint simán csetelni. Fontos hogy ha lehet minden nap beszéljetek. Sokat segít pl egy egymásnak adott plüss állatka ami ha előtte a másiké volt akkor érzed az illatát, ami ilyenkor nagyon sokat jelent. Kedveskedjetek egymásnak apróságokkal pl sms, képeslap, szerelmes levél küldése (rendes postaira gondolok)
Sok sikert kívánok, bár én most 20 éves fejjel nagyon nem ajánlom, mert rengeteg fájdalommal jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!