Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy kapcsolat egy 17 éves lány és egy 45 éves férfi között?
Már 3-4 éve tetszünk egymásnak, de hát eddig túl fiatal voltam. Most viszont úgy érzem, hogy akár komolyabbra is fordulhat a dolog, ha egy kicsit bedobom magam. Nagyon tetszik ez a férfi és ő már többször is egyértelműen kinyilvánította a vonzalmàt.
Mit gondoltok??
Srácok! Szerintetek hogy tudnàm elcsábítani??
Még szűz vagyok, szóval vele veszíteném el.
Erről mit gondoltok??
Sajnálom, de ez az igazság!! Ez nem kamu!!
Őszinte válaszokat várok, nem gyanusítgatást!
Kamu. Feküdj le.
Ha nem az, akkor apakomplexus.
Szia!
Ha tényleg vele veszítenéd el a szüzességedet,akkor tapasztalat szerzésnek jó lesz,korából adódóan oda fog figyelni rád,nem lesz erőszakos stb.sztem! De meg kell beszélnetek mit is szeretnétek egymástól! De szerintem komoly kapcsolatot ne várj tőle,már csak a korkülönbség miatt sem! Nincsen neked apakomplexusod? Ezt minden rosszindulat nélkül kérdezem...tudom miről beszélek,nekem is az volt!Remélem segítettem valamennyit!
Üdv.:28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!